Βαθμολογία

Παραιτήθηκε ο Μαντσίνι

Παρελθόν από τον πάγκο της Γαλατάσαραϊ αποτελεί ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο Ιταλός τεχνικός όπως αναφέρουν οι τουρκικές ιστοσελίδες παραιτήθηκε, χωρίς να γίνεται γνωστός ο λόγος.

Η θητεία του Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της Γαλατασαραϊ ολοκληρώθηκε σήμερα! 
Με επίσημη ανακοίνωση της η τουρκική ομάδα έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας της με τον Ιταλό τεχνικό, ξαφνιάζοντας τους πάντες στη γειτονική χώρα. 
Σε αυτή ο τουρκικός σύλλογος γνωστοποιεί το τέλος της συνεργασίας μετά από πρόθεση του Ρομπέρτο Μαντσίνι και της διοίκησης. 
Επισημαίνει ότι υπήρξε συμφωνία με τον Ιταλό προπονητή να μην έχει λαμβάνειν άλλα χρήματα πέρα από αυτά που δούλεψε μέχρι και το τέλος της εφετινής αγωνιστικής σεζόν. 
Ωστόσο οι τουρκικές ιστοσελίδες αναφέρουν ότι το "διαζύγιο" ήταν καθαρά πρόθεση του Μαντσίνι και πως εκείνος κατέθεσε την παραίτησή του στους διοικούντες οι οποίοι μην μπορώντας να κάνουν διαφορετικά την έκαναν αποδεκτή. 
Πλέον, στη γειτονική χώρα αναζητούν τους λόγους που οδήγησαν τον Ιταλό τεχνικό στην απόφαση να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Γαλατά την στιγμή που είχε αρχίσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.