Βαθμολογία

Επαφές Πλεξίδα για τον σχεδιασμό της νέας ΠΑΕ

Ο Βαγγέλης Πλεξίδας, όντας ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές του για την δημιουργία της επόμενης ημέρας για την νέα ΠΑΕ ΑΕΛ. Έτσι, τις προηγούμενες ημέρες, είχε μια σειρά επαφών με μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου αλλά και με κάποιους επιφανείς Λαρισαίους επιχειρηματίες στους οποίους έκανε πρόταση να συμμετέχουν στην διοίκηση. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, οι επαφές αυτές αναμένεται να συνεχιστούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Από την άλλη, ο Βαγγέλης Πλεξίδας, ήρθε σε επαφή και με τέσσερις παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας, από τους οποίους ζήτησε να έχουν ενεργό ρόλο στην νέα ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, έγινε κρούση στον Τάκη Παραφέστα, να αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή, ενώ πρόταση έγινε να αναλάβουν διάφορα πόστα στην ομάδα και στους Κώστα Κατσάρα, Ζήση Ζιάγκα και Γιάννη Αλεξούλη. Επιπλέον, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αναμένεται να υπάρξουν ριζικές αλλαγές, καθώς υπάρχει η πρόθεση από την πλευρά της διοίκησης η ομάδα να βγει όσο πιο γρήγορα γίνεται στην μεγάλη κατηγορία και ως εκ τούτου ο αριθμός των παικτών που θα παραμείνουν στην ομάδα αναμένεται να είναι μονοψήφιος.  

Τέλος, όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, πληροφορίες κάνουν λόγο πως έχει υπάρξει μέχρι στιγμής προφορική συμφωνία με πέντε ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί και που μπορούν να κάνουν την διαφορά του χρόνου στην Football League.