Βαθμολογία

Δύσκολα ο Τζαναβάρας και στο βάθος Βοσνιάδης

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή στην ΑΕΛ, καθώς μπορεί η χρονιά να κρίνεται επιτυχημένη για τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa, ο φετινός τεχνικός των βυσσινί, δύσκολα θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΛ.

Βέβαια, έχει πραγματοποιηθεί ήδη μία συνάντηση ανάμεσα στον Βαγγέλη Πλεξίδα και τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, ενώ αναμένεται να υπάρξει και νέα μέσα στις επόμενες ημέρες, όπου θα ξεκαθαριστεί οριστικά το θέμα.

Πάντως, έχουν ήδη γίνει κάποιες συζητήσεις και με άλλους προπονητές, με επικρατέστερη να είναι η περίπτωση του Αλέκου Βοσνιάδη, που μετράει δύο συνεχόμενες ανόδους στην Super League, με Απόλλων Σμύρνης και Νίκη Βόλου. Μάλιστα, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στην πλευρά Πλεξίδα και αυτήν του κυρίου Βοσνιάδη, σε περίπτωση που έχει ξεκαθαριστεί πρώτα κάτι όσον αφορά το μέλλον του Παναγιώτη Τζαναβάρα στην ομάδα. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Αλέκου Βοσνιάδη, ο συγκεκριμένος προπονητής είναι θετικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΑΕΛ.