Βαθμολογία

Την Τρίτη έρχεται ο Διγκόζης

Στην τελική ευθεία έχει περάσει ο προγραμματισμός στην ομάδα του Τυρνάβου. Η διοίκηση του σωματείου και ιδιαίτερα ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος Βασίλης Μπρέζας σε συνεργασία με τον τεχνικό Άγγελο Διγκόζη καθημερινά προσπαθούν ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο νέο πρωτάθλημα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Αν και οι περισσότερες ομάδες μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει σχεδόν τίποτα, στον Τύρναβο έχουν ξεκινήσει για τα καλά οι ανανεώσεις. Να θυμίσουμε πως μέχρι στιγμής έχουν παραμείνει στην ομάδα οι Ποκόνγκ, Πρίφτης, Γεωργίου, Ντατίδης, Τσούκαλος και Καραμανλής. Παράλληλα να θυμίσουμε πως δεσμεύονται με συμβόλαιο και οι Ιβανίδης, Ντάλας, Σιάτρας, Σουλιώτης, Παπαχρήστος, Δημολιός και Λίταινας.

Όπως πληροφορηθήκαμε ο Άγγελος Διγκόζης αναμένεται την Τρίτη να είναι στον Τύρναβο για να ενημερωθεί από τον πρόεδρο της ομάδας αναφορικά με την πορεία των συζητήσεων για τους παίκτες που δεν έχουν ακόμη ανανεώσει. Πάντως να μην αποκλείουμε και κάποιες… εκπλήξεις (όχι για όλους) και τελικά κάποιοι παίκτες που πολλοί τόνισαν πως αποτελούν παρελθόν, παραμείνουν!

Παράλληλα εξετάζονται και προτάσεις παικτών που γίνονται καθημερινά χωρίς όμως να υπάρχει κάποιος λόγος βιασύνης. Τέλος, ακούστηκε πως ο Τύρναβος ενδιαφέρεται για τον κεντρικό αμυντικό Θωμά Γκαρακλίδη (έμεινε ελεύθερος από την Καβάλα). Οι δικές μας πληροφορίες λένε πως το τεχνικό τιμ κοιτάει αλλού…