Βαθμολογία

Αυτό είναι το «μυστικό» για περισσότερο σεξ

Σου αρέσει να διαχωρίζεις την προσωπική από την επαγγελματική σου ζωή; Ήρθε η ώρα να μάθεις πώς αυτά τα δύο συνδέονται από μόνα τους, είτε το θέλεις, είτε όχι.

Νέα έρευνα από τη Γερμανία έρχεται να μας πει ότι η δουλειά επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή των ανθρώπων. Οι εργαζόμενοι που κάνουν σεξ περισσότερες από τέσσερις φορές την εβδομάδα βγάζουν κατά 5% περισσότερα χρήματα από αυτούς που κάνουν λιγότερο σεξ.
 
Η έρευνα μελέτησε 7.500 ελληνικά νοικοκυριά και ανέλυσε πόσες φορές την εβδομάδα το κάθε ζευγάρι είχε σεξουαλική δραστηριότητα και κατά πόσο αυτό εξαρτιόταν από τα χρήματα που έβγαζε από τη δουλειά του.
 
Παρόλο που τα αποτελέσματα της έρευνας δε μας εκπλήσσουν ιδιαίτερα, καθώς σαφώς και η οικονομική άνεση σε ηρεμεί και σε ωθεί στο να έχεις όρεξη για περισσότερο σεξ, όλοι γνωρίζουμε πως τα οφέλη του σεξ είναι πολλά. Όταν περνάς καλά στην κρεβατοκάμαρά σου τότε κατ’ επέκταση θα περνάς καλά και έξω από αυτήν.
 
Το πολύ σεξ αυξάνει την αυτοπεποίθησή σου και κάνει το δέρμα σου να λάμπει. Οι άνθρωποι που το κάνουν συχνά, είναι πιο ευτυχισμένοι και πιο υγιείς πράγμα που οδηγεί σε καλύτερες επιδόσεις και στο χώρο της εργασίας τους...