Βαθμολογία

Τα πήρε όλα

Τον τίτλο του Super Cup Ερασιτεχνών κατάφερε να κατακτήσει η ΑΕΛ, αφού κέρδισε τον Πανερυθριακό με σκορ 1-2, σε ένα παιχνίδι που χρειάστηκε να πάει στην παράταση για να βγάλει νικητή, μιας και η τυπικά γηπεδούχος ομάδα της Αττικής, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού.

Αποστολή στην Άμφισσα: Χρήστος Γκατζούλης

Η ΑΕΛ, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε στα πρώτα λεπτά να ελέγξει τον ρυθμό και να περιορίσει τον αντίπαλο της. Από το 15’ και μετά όμως, ο Πανερυθριακός κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι, χωρίς όμως να έχει κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία.

Το πρώτο μέρος τελικά τελείωσε με το ισόπαλο 0-0, ενώ στο δεύτερο η ΑΕΛ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 66’ με τον Μπουσινάκη που είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα.

Ο Πανερυθριακός κατάφερε όμως να ισοφαρίσει στο τελευταίο λεπτό και να στείλει το ματς στην παράταση, με την αγωνία να φτάνει στο κατακόρυφο για τους Βυσσινί. Τελικά, στο πρώτο μέρος της παράτασης ο Τσεμπερίδης κατάφερε να σκοράρει και να δώσει εκ νέου προβάδισμα στην Βασίλισσα, που κατέκτησε έτσι ακόμα έναν τίτλο, που σίγουρα σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με τους υπόλοιπους που έχει πάρει στο παρελθόν.