Βαθμολογία

Στον αέρα η ανανέωση του Γκόμες

Εξελίξεις σημειώθηκαν στην υπόθεση ανανέωσης της συνεργασίας της Κέρκυρας με τον Μάθιου Γκόμες, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Χάρη Κουτσούρη να μην την αναγνωρίζει!

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Corfusports.gr, ο ισχυρός άνδρας των Φαιάκων επισήμανε πως δεν αναγνωρίζει ούτε τη διετή ανανέωση του συμβολαίου του Γάλλου άσου, ούτε τη σελίδα του facebook ως επίσημο φορέα ενημέρωσης της ομάδας.

«Όπως όλοι γνωρίζουμε, ότι ήμουν και παραμένω πρόεδρος της ΠΑΕ. Ως πρόεδρος, λοιπόν, δηλώνω ότι δεν αναγνωρίζω καμία ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Γκόμες, όπως και κανένα... facebook, όπου και ανακοινώθηκε, ως επίσημο ενημερωτικό φορέα της ομάδας», ανέφερε αρχικά.

Μάλιστα, τόνισε πως το μέλλον του Γκόμες στην Κέρκυρα δεν είναι εξασφαλισμένο μετά από αυτή την εξέλιξη: «Απ’ τη στιγμή, λοιπόν, που η πλευρά του παίκτη, επέλεξε να με... παρακάμψει, αν και διοικητικός επικεφαλής της ομάδας, δηλώνω δημοσίως ότι θα σκεφτώ πάρα πολύ εάν ο κ. Γκόμες να συνεχίσει να αποτελεί παίκτη της Κέρκυρας τη νέα αγωνιστική περίοδο!».