Βαθμολογία

Νέα Σαλαμίνα: Απέκτησε Εζέ μέχρι το 2016

Ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας θα είνα ο Εζέ Βίνσεντ Οκέγιε μέχρι τον Μάιο του 2016, καθώς η διοίκηση των ερυθρολεύκων απέκτησε τα δικαιώματα του. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια.

Η ανακοίνωσε ανάφερε: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή Έζε Βίνσεντ Οκέγιε. Ο Έζε είναι 21 ετών (6/6/1993) και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου και του κεντρικού επιθετικού. Αγωνίστηκε στη Σαλαμίνα από τον Ιανουάριο του 2014 και σε 10 συμμετοχές σημείωσε 4 τέρματα. Η συμφωνία περιλαμβάνει την απόκτηση δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή εκ μέρους της Σαλαμίνας και για την ενεργοποίηση της θα απαιτηθεί η καταβολή συγκεκριμένου χρηματικού ποσού μέχρι το τέλος του Ιουνίου.

«Καλούνται οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας όπως συμβάλουν στην υλοποίηση μιας ποιοτικής μεταγραφής, με έναν ποδοσφαιριστή που στη σύντομη του παρουσία στην ομάδα μας έδειξε στοιχεία του πλούσιου ταλέντου του. Υπενθυμίζεται ότι βρίσκονται από το Σωματείο σε κυκλοφορία τα δελτία ενίσχυσης μετεγγραφικής περιόδου, αξίας €10 το κάθε ένα».