Βαθμολογία

Πήρε τον τίτλο ο Αχαρναϊκός στους Νέους

Ο Αχαρναϊκός είναι ο φετινός πρωταθλητής στους Νέους της Β' Εθνικής, καθώς στον τελικό που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Ταύρου επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας και κατέκτησε τον τίτλο.

Ο Ζωγράφος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 41' και ύστερα από μια φάση διαρκείας, για να γίνει το 2-0 στο 51' με διαγώνιο σουτ του Αγγελιδάκη μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Τη νίκη του Αχαρναϊκού εδραίωσε στο 71' ο Ζωγράφος με σουτ μέσα από την περιοχή. Οι νικητές τελείωσαν το ματς με 9 παίκτες λόγω των αποβολών με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κτιστάκη στο 81' και του Παπαδάκη στο 90'.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Παναγόπουλος, Καλαμιώτης (60' Ιωακειμίδης), Κτιστάκης, Δημόπουλος, Μανάλης, Μιχαλακάκος (90' Λυμπερόπουλος), Κολονέλος (66' Σάλαρι), Παπαδόπουλος, Ζωγράφος (78' Καραγιαννίδης), Θεοδώρου (89' Πάπα), Αγγελίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Γεωργαντζάς, Πόποτας (40' Ζέρβας), Χύτας, Αδαμόπουλος, Καραγεώργος (82' Γ. Γεωργίου), Καραχάλιος, Θεοδωρόπουλος, Μπράχος (80' Πολύζος), Κανιούρας (54' Τζέτζερας), Μαυρίας, Παπαδημητρόπουλος.