Βαθμολογία

Γ.Σ. στο Βλαχογιάννι και σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά

Μετά από μία πετυχημένη αγωνιστική χρονιά που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση της τρίτης θέσης, της καλύτερης επίθεσης και του πρώτου σκόρερ Λιόλιου Θανάση στο πρωτάθλημα, όπως και την συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου Ε.Π.Σ.Λ., το Δ.Σ. της «Δόξα Βλαχογιαννίου» ανακοινώνει την Γενική Συνέλευση της ομάδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή 13 Ιουνίου και ώρα 19:00 στα γραφεία της ομάδας με την παρουσία των μελών του Δ.Σ. και του προπονητή Νίκου Φακίτσα, με τα παρακάτω θέματα:

1. Οικονομικός απολογισμός περιόδου 2013-2014.

2. Οικονομικός προϋπολογισμός περιόδου 2014-2015.

3. Διοικητικός απολογισμός και ανασυγκρότηση του Δ.Σ.

4. Συντήρηση εγκαταστάσεων - γηπέδου.

5. Σχεδιασμός ποδοσφαιρικού τμήματος, μεταγραφών και προετοιμασίας των παικτών για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η παρουσία όλων των μελών του Δ.Σ. και του προπονητή κρίνεται και είναι απαραίτητη.

* Το Δ.Σ. του Α.Ο. Δόξα Βλαχογιαννίου ανακοινώνει ότι οι αριθμοί που κερδίζουν τα δώρα στη Λαχειοφόρο της ομάδας, σύμφωνα με την κλήρωση του Λαϊκού λαχείου (κερδίζουν οι 3 τελευταίοι αριθμοί της κλήρωσης του 1ου, 2ου & 3ου λαχνού) της Τρίτης 3 Ιουνίου 2014, είναι οι παρακάτω:

Ο Αριθμός 992 το 1ο Δώρο: 1 Τόνος ζωοτροφή (φίραμα) - (Βιοτεχνία Ζωοτροφών Χαλκίδης Ιωάννης) Ο Αριθμός 889 το 2ο Δώρο: Τραπέζι σαλονιού - (Εκθεση επίπλων Istikbal) Ο Αριθμός 805 το 3ο Δώρο: Ηλεκτρικό Χορτοκοπτικό - (Αγροεφόδια Καραγιάννης Κων/νος).