Βαθμολογία

Με σκαμπανεβάσματα η Ελλάδα, νίκησε τη Βολιβία

Με μια εικόνα μέτρια, στη μεγαλύτερη διάρκεια του 90λεπτου, η Εθνική κατάφερε να νικήσει με 2-1 τη Βολιβία τα ξημερώματα του Σαββάτου στο τελευταίο φιλικό πριν από το Μουντιάλ. Η απόδοση της Εθνικής είχε σκαμπανεβάσματα και υπήρχαν στιγμές που ασφαλώς δεν άρεσε.

Ο Πορτογάλος κόουτς εμπιστεύτηκε τον Κονέ στο αρχικό σχήμα, ο οποίος και τον δικαίωσε. Όχι απλά γιατί άνοιξε το σκορ με δική του κεφαλιά στο 21’, αλλά επειδή πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του με την Εθνική έχοντας έναν επιτελικό ρόλο. Ο Κατσουράνης ήταν καλός στη μεσαία γραμμή και βοήθησε, έκανε το 2-0 με δική του κεφαλιά στο 53’. Η Βολιβία απλά κατάφερε να μειώσει το σκορ με τον Καρντόσο στο 70' μετά από γκέλα του Καρνέζη.

ΕΛΛΑΔΑ (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης (60’ Ταχτσίδης), Μανωλάς (46’ Βύντρα), Μόρας, Χολέμπας, Μανιάτης, Κατσουράνης, Κονέ (60’ Καραγκούνης), Σαλπιγγίδης (60’ Φετφατζίδης), Σαμαράς (78’ Χριστοδουλόπουλος), Γκέκας (66’ Μήτρογλου).

ΒΟΛΙΒΙΑ (Χαβιέρ Αθκαργκόρτα): Κουινιόνιεζ, Εγκουίνο, Ντιέγκο Μπεχαράνο (78’ Αρασκάιτα), Γκουτιέρεζ (85’ Σεντένο), Μελεάν (61’ Ντάνι Μπεχαράνο), Ραλντές, Τσουμαχέρο (68’ Μιράντα), Μοχίκα (46’ Καρντόσο), Μάρβιν Μπεχαράνο, Μάρτινς Μορένο, Άρτσε (83’ Πένια).