Βαθμολογία

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 4ο τουρνουά του Α.Σ. Μύτικα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 4ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 του Α.Σ. ΜΥΤΙΚΑ ΛΑΡΙΣΑΣ, το Σάββατο 31 Μαΐου και την Κυριακή 1 Ιουνίου και αφορούσε αγόρια και κορίτσια 9  ετών και πάνω.

85 ομάδες και 347 αθλητές και αθλήτριες χωρισμένοι σε 7 κατηγορίες, έδωσαν δυναμικό παρόν και δημιούργησαν μια τρομερά μπασκετική ατμόσφαιρα, παρά τις σχολικές εξετάσεις και τις όποιες αντιξοότητες του καιρού. Το πρωί της Κυριακής έγιναν οι ημιτελικοί και τελικοί όλων των κατηγοριών. Παράληλλα με τους αγώνες αυτούς «έπαιξαν μπάσκετ» και τα πολύ μικρά τμήματα του σωματείου (νήπια, Α’ και Β’ δημοτικού). Τέλος έγιναν οι βραβεύσεις των νικητριών ομάδων, καθώς και του περιφερειάρχη κ. Αγοραστού.

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 

Κατηγορία 1:  ΜΩΒ ΠΑΝΘΗΡΕΣ

Κατηγορία 2:  ΦΟΥΛΕΣ FOR EVER

ΑΓΟΡΙΑ

Κατηγορία 1:  ΤΣΑΚΑΛΙΑ

Κατηγορία 2:  ΤΙΠΟΤΑ

Κατηγορία 3:  ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΜΑΛΙΑ

Κατηγορία 4:  ΕΝΑΣ ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ

Κατηγορία 5:  DREAM TEAM

Κατηγορία 6-7:  ---  Δεν πραγματοποιήθηκαν αγώνες στις μεγάλες ηλικίες λόγω καιρού το Σάββατο.

Στους αθλητές των 7 νικητριών ομάδων, απονεμήθηκαν μετάλλια και γεύματα στα Goody’s.

Ο Α.Σ. ΜΥΤΙΚΑΣ ευχαριστεί την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τη ΔΟΠΑΕΛ, καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης: Pharmasept, Goody’s, ψηφιακές εκτυπώσεις digramma, a n d communication, Physic Action κέντρο φυσιοθεραπείας, οβελιστήριο Τα Ξυλάκια, Zoe’s street coffee, Senice 4U, Sprinters fitness halls, κρεοπωλείο Κόκκορας Μιχάλης, by NATURE, Νouvelle και κέντρο ξένων γλωσσών Σοφία Βοζαλή-Δημόκα, χωρίς τη συνεισφορά των οποίων δε θα ήταν εφικτή η πραγματοποίησή της.

Ευχαριστεί επίσης το σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σωματείου και παραβρέθηκαν σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Ευχαριστεί επίσης τη ΔΟΠΑΕΛ και το σωματείο Σπάρτακος για την παραχώρηση των τριών και δύο μπασκετών αντίστοιχα, από τις επτά συνολικά που στήθηκαν στο χώρο της κεντρικής πλατείας.

Ευχαριστεί τα κορίτσια που σφύριξαν τους αγώνες και τη γραμματεία και όλους όσους βοήθησαν για την άρτια διεξαγωγή του τουρνουά. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μικρά και μεγάλα παιδιά που αγωνίστηκαν, σε όλους τους γνωστούς και φίλους μέσα από το χώρο του μπάσκετ και έξω από αυτόν, καθώς και τους γονείς των μικρότερων παιδιών, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ο Α.Σ. ΜΥΤΙΚΑΣ συγχαίρει όλα τα άτομα  που πήραν μέρος στο τουρνουά και αγωνίστηκαν σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα.