Βαθμολογία

Το «άγνωστο» περιστατικό της Στικούδη με θαυμάστρια

Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ παραχώρησε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία μίλησε ανοιχτά για τον σύντροφό της Βαγγέλη Σερίφη αλλά και για τη στιγμή που έπεσε θύμα απάτης από θαυμάστριά της.

Προβάλλεις άνετα τον εαυτό σου, αλλά είσαι πολύ συγκρατημένη στις δημόσιες εμφανίσεις με τον σύντροφό σου. Δεν είναι αντιφατικό αυτό; «Δεν μου αρέσει να προβάλλω το σύντροφό μου ούτε τις προσωπικές καθημερινές στιγμές μας. Είναι εντελώς διαφορετικό αυτό. Δεν έχω πρόβλημα, για παράδειγμα, να ξυπνήσω και να ανεβάσω μια φωτογραφία μου την ώρα που πλένω τα δόντια μου, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να το κάνω με φωτογραφία του συντρόφου μου».

Δεν παρασύρθηκες κάποια στιγμή, έστω και ασυνείδητα; «Ασυνείδητα όχι. Έχει συμβεί εν αγνοία μου, όπως μια φορά που είχα πάει για καφέ με το σύντροφό μου και μας τράβηξε φωτογραφίες μια πελάτισσα, η οποία στη συνέχεια τις πούλησε και τις είδα δημοσιευμένες. Το κακό ήταν ότι μου είχε πιάσει κουβέντα πριν, ενώ είχε μαζί και το παιδάκι της». Δεν θέλησες να κινηθείς νομικά; «Όχι, γιατί δεν ήθελα να δώσω αξία σε ό,τι είχε κάνει αυτή η κοπέλα»...

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

Πηγή: zougla.gr