Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Εφραίμ ο ΑΠΟΕΛ

Στην απόκτηση του Γιώργου Εφραίμ προχώρησε ο πρωταθλητής Κύπρου ΑΠΟΕΛ. «Μπορεί με άνεση να παίξει σε υψηλό επίπεδο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. 

Έξι ημέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε την πρώτη του προσθήκη ενόψει της επόμενης σεζόν. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Εφραίμ, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ομόνοια. Μια ημέρα μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ που του χάρισε τον τίτλο ο κυπριακός σύλλογος είχε λύσει το συμβόλαιο του Χρήστου Πιπίνη. 
Η ανακοίνωση 
Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον Κύπριο Διεθνή ποδοσφαιριστή Γιώργο Εφραίμ. 
Ο Εφραίμ έχει συμφωνήσει με τον ΑΠΟΕΛ για τριετή συνεργασία. 
Είναι 24 χρόνων (05/07/89) και αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Κύπρου. 
Ο Γιώργος Εφραίμ θα αγωνίζεται με τον αριθμό 7. 
Το σκεπτικό για την απόκτηση του Εφραίμ 
Ο Γιώργος Εφραίμ είναι ένας από τους καλύτερους Κύπριους ποδοσφαιριστές και η αγωνιστική του ποιότητα προϋποθέτει ότι μπορεί με άνεση να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Αυτός είναι ο στόχος του ΑΠΟΕΛ. Να μαζέψει τους καλύτερους Κύπριους ποδοσφαιριστές και να δώσει μια διαχρονική ταυτότητα στην ομάδα του. Είναι επίσης ποδοσφαιριστής που έχει εμπορική αξία. Υπάρχει η πίστη ότι μπορεί να αναπτυχθεί ποδοσφαιρικά στον ΑΠΟΕΛ και μέσα από τα επιτεύγματα του, θα μπορέσει αφού έχει αυτό τον στόχο, να πάει ακόμα πιο ψηλά σε ένα ακόμη καλύτερο πρωτάθλημα. Θα είναι και καλό για τον ίδιο, αλλά και για την ίδια την ομάδα μας.