Βαθμολογία

Μόγες: «Είχα προτάσεις, αλλά…»

Αν και είχε προτάσεις να επιστρέψει άμεσα στην προπονητική, ο Ντέιβιντ Μόγες προτίμησε να ξεκουραστεί και να περιμένει. 

Δεν βιάζεται να επιστρέψει στους πάγκους ο Ντέιβιντ Μόγες. Ο Σκωτσέζος τεχνικός που απέτυχε στη Μαν. Γιουνάιτεντ αποκάλυψε πως είχε προτάσεις για να ξαναδουλέψει, αλλά περιμένει την κατάλληλη προοπτική. 
«Είχα κάποιες ευκαιρίες για να επιστρέψω στην προπονητική, αλλά επέλεξα να μην κάνω τίποτα για την ώρα. Θα κοιτάξω την κατάλληλη ευκαιρία. Θέλω να πιστεύω πως έδειξα την αξία μου στα έντεκα χρόνια που ήμουν στην Έβερτον και το επίπεδο στο οποίο θέλω να προπονήσω», τόνισε ο Μόγες που απολαμβάνει τις διακοπές του στη Φλόριντα. 
Δεν απέκλεισε, δε, το ενδεχόμενο να εργαστεί εκτός Νησιού. «Φέτος πήρα την πρώτη μου γεύση από το Champions League και νομίζω πως έδειξα ότι μπορώ να τα καταφέρω. Θα ήθελα να δουλέψω κάπου που θα μου έδινε την ευκαιρία να είμαι σε αυτή τη διοργάνωση ή σε κάποια ομάδα που θα έχει τέτοιες φιλοδοξίες. Θα μπορούσα να δουλέψω στην Αγγλία ή και στο εξωτερικό. Πάντα μου άρεσε η σκέψη να διευρύνω τους ορίζοντές μου», δήλωσε. 
Όσο για τη θητεία στη Μαν. Γιουνάιτεντ, προτιμά να κρατά τα θετικά στοιχεία. «Η εμπειρία μου στη Μαν. Γιουνάιτεντ θα είναι πολύτιμη για την καριέρα μου. Νιώθω πως χρειαζόμουν περισσότερο χρόνο, αλλά θα χρησιμοποιήσω την εμπειρία για να με βοηθήσει στις επόμενες δουλειές μου».