Βαθμολογία

To Βλαχογιάννι φέτος έκλεψε τις εντυπώσεις

Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ, ήταν αναμφισβήτητα η Δόξα Βλαχογιαννίου, που κατάφερε να τερματίσει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας κάνει μια εντυπωσιακή χρονιά και αποδίδοντας ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο, αποτέλεσμα φυσικά ενός πολύ δουλεμένου συνόλου.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Μάλιστα, η Δόξα είχε την τιμή φέτος να βγάλει και τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας, που ακούει στο όνομα Θανάσης Λιόλιος, που πέτυχε 36 γκολ και κατάφερε να κόψει πρώτος το νήμα του σχετικού πίνακα των σκόρερ, έχοντας 10 τέρματα περισσότερα από τον δεύτερο. Η ομάδα, συνολικά συγκέντρωσε 63 βαθμούς, ενώ πέτυχε 81 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Σίγουρα, τα εύσημα ανήκουν και στον προπονητή της ομάδας, Νίκο Φακίτσα, που κατάφερε να στήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο, βασισμένο και σε μικρές ηλικίες, καθώς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, που μπορεί στο μέλλον να συναντήσουμε μπροστά μας σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Τέλος, συγχαρητήρια ανήκουν και στην διοίκηση της ομάδας, που στάθηκε δίπλα στους παίκτες και κατάφερε να φτάσει την ομάδα όχι μόνο στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.