Βαθμολογία

Ο χάρτης της Α’ ΕΠΣΛ για την επόμενη χρονιά

Η Δήμητρα Γιάννουλης δεν κατάφερε να ανέβει στην Γ’ Εθνική, με αποτέλεσμα και του χρόνου να αγωνίζεται και πάλι στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Βέβαια, το γεγονός ότι η ομάδα του Νομού μας, δεν μπόρεσε να ανέβει, έφερε εξελίξεις στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία της Λάρισας, αφού η Αναγέννηση Καλοχωρίου υποβιβάζεται στην Α1’ ΕΠΣΛ.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Μαζί με την ομάδα του Καλοχωρίου, ήδη υποβιβασμένες στην χαμηλότερη κατηγορία είναι οι ομάδες Απόλλων Λάρισας, Δόξα Αργυροπουλίου, Δόξα Ομορφοχωρίου, Όλυμπος/Μύτικας Καλυβίων και Π.Ο.Ε.

Από την Γ’ Εθνική, επίσης, υποβιβαστήκαν ο Πυργετός που αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα, ο Αμπελωνιακός και ο Μαχητής Τερψιθέας που του χρόνου θα παίζουν στην Α’ ΕΠΣΛ, με κάποιες ενστάσεις όμως να υπάρχουν για την περίπτωση του Πυργετού, που μένει να δούμε εάν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα, ή θα βρει κάποια άλλη λύση.

Επιπλέον, από του χρόνου στην μεγάλη κατηγορία του Νομού μας, θα αγωνίζονται οι τρεις ομάδες που ανέβηκαν από την Α1’ ΕΠΣΛ, Αστραπή Νέας Πολιτείας, Δαμασιακός και Δάφνη Γλαύκης. Έτσι, από του χρόνου ο χάρτης της κατηγορίας διαμορφώνεται με μια ομάδα της Λάρισας να υποβιβάζεται, αλλά μια άλλη να παίρνει την θέση της. Ο λόγος για τον ιστορικό Απόλλωνα που έπεσε και για την Νέα Πολιτεία που πήρε την θέση του.

Αναλυτικά οι ομάδες που του χρόνου θα απαρτίζουν το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ.

Α’ ΕΠΣΛ

Μαχητής Τερψιθέας

Αμπελωνιακός

Πυργετός

Δήμητρα Γιάννουλης

Ηρακλής Χάλκης

Δόξα Βλαχογιαννίου

ΑΕΔ Νίκαιας

Φαλανιακός

ΠΑΟΛ Αβέρωφ

Αχιλλέας Φαρσάλων

Ηρακλής Λάρισας

Φιλοκτήτης Μελιβοίας

Σμόλικας Φαλάνης

Κεραυνός Παραποτάμου

Αετός Μακρυχωρίου

Αστραπή Νέας Πολιτείας

Δαμασιακός

Δάφνη Γλαύκης