Βαθμολογία

Καλαϊτζίδης και επίσημα

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είναι και τυπικά αυτός που θα «χτίσει» τον Άρη ενόψει της επόμενης σεζόν. Η συμφωνία του 57χρονου τεχνικού με την ομάδα της Θεσσαλονίκης επικυρώθηκε την Πέμπτη και πριν καν ανακοινωθεί το κατάλαβαν όσοι βρέθηκαν το μεσημέρι στο «Κλ. Βικελίδης» για τη συνέντευξη Τύπου των ανθρώπων της ΠΑΕ. Στο πάνελ δίπλα στον πρόεδρο της ομάδας, Πάνο Στεφανίδη πήρε θέση ο Έλληνας κόουτς.

«Σήμερα επισημοποιείται η συνεργασία μας με τον κ. Καλαϊτζίδη», τόνισε ο διοικητικός ηγέτης των «κίτρινων», για να ακολουθήσουν λίγα λόγια από το μέλος του Δ.Σ., Βασίλη Φουρλίγκα:

«Ο κ. Καλαϊτζίδης έχει ένα όραμα και πλάνο για τον Άρη μας, Ξοδέψαμε πολλές ώρες για το πώς θα πρέπει να δουλέψει. Δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές, που ταιριάζει στη φιλοσοφία του Άρη μας, γιατί ως γνωστόν διαθέτουμε αρκετούς. Στόχος μας να υπάρξει μια μακροχρόνια συνεργασία, για ν’ αποφύγουμε τα κακά προηγούμενα των προηγούμενων ετών».

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος έθεσε ξεκάθαρο στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας που θα επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα. «Με την ολοκλήρωση αυτής της συνεργασίας επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Στεφανίδη και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., αλλά ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στον Δήμο Δασυγένη. “Κλειδί” για ν’ ανοίξει αυτή η πόρτα της συνεργασίας ήταν η ταύτιση των θέσεων και των μεθόδων συνεργασίας μας για την παραγωγή ποδοσφαιρικού έργου. Στόχος μας είναι η συμφωνία για το πώς θα δημιουργηθεί μια ομάδα, που θα την απολαύσουν όλοι, όπως και το να επιστρέψει η ομάδα στο φυσικό της χώρο, τη Σούπερ Λίγκα. Η δική μου δουλειά είναι μέσα στο γήπεδο και εκεί πρέπει να καταθέσω το έργο μου».