Βαθμολογία

Μπρέζας: «Θα προσπαθήσουμε να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί»

Απόλυτα ικανοποιημένος και αισιόδοξος ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 προχώρησε στην εξής ανακοίνωση: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την πορεία του σχεδιασμού της ομάδας για την αγωνιστική χρονιά 2014-2015. Έχουμε ήδη ανανεώσει με 6 ποδοσφαιριστές (Μούσα, Γεωργίου, Πρίφτη, Τσούκαλο, Καραμανλή, Ντατίδη) από την περσινή χρονιά που ήταν πόλος έλξης πολλών ομάδων, αλλά που οι ίδιοι εξέφρασαν την επιθυμία τους να παραμείνουν στον Τύρναβο.

Συγκριτικά με την οργάνωση της περσινής ομάδας είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση, αφού τέτοιες μέρες την προηγούμενη χρονιά δεν είχαμε συμφωνήσει ούτε καν με τον προπονητή. Στις μεταγραφικές κινήσεις, έχουμε όλο το χρόνο να προχωρήσουμε προσεκτικά και μεθοδικά για την επιλογή των καλύτερων για συγκεκριμένες θέσεις.

Η περσινή χρονιά ήταν μεταβατικού χαρακτήρα με τη δημιουργία νεοσύστατης Π.Α.Ε. και όπως ήταν αναμενόμενο γίνανε κάποια διαχειριστικά λάθη. Σκοπός μας φέτος είναι να διορθώσουμε τις ατέλειες που είχαμε εντοπίσει και να κάνουμε το βήμα παραπάνω.

Επιπλέον, στο πλάνο της Π.Α.Ε. είναι η δημιουργία μιας άκρως ανταγωνιστικής Ομάδας Νέων που στόχο θα έχει όχι μόνο να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα νέων αλλά πολύ περισσότερο να επανδρώσει στο μέλλον την αντρική ομάδα. 

Θέλουμε να βεβαιώσουμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας, ότι η οργάνωση και ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά προχωράει άκρως αποτελεσματικά σε όλους τους τομείς και πως θα προσπαθήσουμε να είμαστε το ίδιο και ακόμα περισσότερο ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου».

Με εκτίμηση,
Μπρέζας Βασίλειος
Πρόεδρος Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005