Βαθμολογία

7 ασκήσεις που θα μεταμορφώσουν το σώμα

Ψάχνετε αποτελεσματικούς τρόπους για να μεταμορφώσετε το σώμα σας πριν βγείτε στην παραλία; Με τις ασκήσεις που ακολουθούν θα απογειώσετε έγκαιρα τη φυσική σας κατάσταση για να απολαύστε το καλοκαίρι με τέλεια σιλουέτα.

Αυτές οι ασκήσεις είναι εύκολες αλλά αποτελεσματικό στην ενίσχυση του σώματός σας, μαζί με την καύση ανεπιθύμητων θερμίδων. Ωστόσο, σημαντικό ρόλο παίζει συνδυαστικά και η υγιεινή διατροφή.

1. Σχοινάκι

Ενα φθηνό και πρακτικό εργαλείο που μπορείτε να κάνετε οπουδήποτε είναι το σχοινάκι. Αυτή η άσκηση καίει περισσότερες θερμίδες το λεπτό από οποιαδήποτε άλλη άσκηση, συνδυάζοντας την γυμναστική με τη διασκέδαση.

2. Βαθιά καθίσματα

Αυτή η άσκηση βοηθά να τονώσετε τους γλουτούς σας, να ενισχύσετε το σώμα σας και να κάψετε πολλές θερμίδες. Για να τονωθεί η καύση θερμίδων και να αυξήσει τον καρδιακό ρυθμό σας, μπορείτε να προσπαθήσετε να κάνετε κάθισμα και άλμα αμέσως μετά.

3. Κάμψεις

Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν να κάνουν κάμψεις διότι αυτή η άσκηση είναι λίγο πιο δύσκολο να γίνει, αλλά μπορεί να κάνει θαύματα για το σώμα σας. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές κάμψεις που λειτουργούν σε διάφορους μύες στους ώμους και τα χέρια. Προσπαθήστε να κάνετε εναλλαγές στο στυλ κάμψης σας για να μειώσετε τον κίνδυνο σας να βαρεθείτε την άσκηση.

4. Πλάγια καθίσματα ανά πόδι

Αυτή η άσκηση έχει καταπληκτικά αποτελέσματα, διότι απομονώνει κάθε πόδι ξεχωριστά. Προτείνεται να κάνετε 3 σετ των 10 την ημέρα για καλύτερα αποτελέσματα.

5. Κολύμβηση

Είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική προπόνηση που θα φέρει εκπληκτικά αποτελέσματα. Βοηθά στην ενίσχυση πυρήνων και εξασκεί διαφορετικές ομάδες μυών .

6. Τρέξιμο

Βοηθά στην ανακούφιση από το στρες, μειώνει τον κίνδυνο της κατάθλιψης, καίει αποτελεσματικά τις θερμίδες και βελτιώνει τη γενική υγεία σας.

7. Ποδηλασία

Είναι μια θαυμάσια άσκηση, δεδομένου ότι μπορείτε να πιέζετε τον εαυτό σας σε υψηλότερη ένταση. Μάλιστα μπορείτε να τη συνδυάσετε με παρέα ή βόλτα για να γίνει πιο διασκεδαστική.

Πηγή: iefimerida.gr