Βαθμολογία

Επιτυχημένο το σεμινάριο προπονητικής στη Λάρισα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητικής που διοργάνωσε στο AEL FC ARENA ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας. Οι προπονητές ποδοσφαίρου παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τους εισηγητές του σεμιναρίου που ήταν οι εξής:

Καραβέλης Γρηγόρης - «Ο τερματοφύλακας στο σύγχρονο ποδόσφαιρο»

Χατζόπουλος Ηλίας - «Φυσική κατάσταση στο ποδόσφαιρο σε σχέση με τη δύναμη - Κίνδυνοι και προβλήματα κατά την προπόνηση δύναμης»

Γρηγοριάδης Αντώνης - «Εργοφυσιολογία, αξιολόγηση εργομετρικών εξετάσεων και προγραμματισμός στο σύγχρονο ποδόσφαιρο»

Τσιώλης Βαγγέλης - «Ανάλυση αντιπάλου»

Τσιώλης Σάκης - «Σύστημα και τακτική στο μοντέρνο ποδόσφαιρο σε σχηματισμό 4-1-4-1»

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τις θεωρητικές εισηγήσεις πραγματοποιήθηκε και πρακτική εξάσκηση στο γήπεδο τόσο από το Γρηγόρη Καραβέλη με θέμα την προπόνηση τερματοφυλάκων, όσο και από το Σάκη Τσιώλη πάνω στην ομαδική τακτική στο σύστημα 4-1-4-1.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου θέλει να ευχαριστήσει τα μέλη του για τη πολυπληθή συμμετοχή τους στο επιμορφωτικό σεμινάριο, καθώς και τους χορηγούς του σεμιναρίου, τα καφέ «Mikel», το κέντρο διασκέδασης «Χίλια Χείλια», το μεζεδοπωλείο «Φιλελλοίνων» και τα ψητοπωλεία «Ελιξήριο» και «to eat», που βοήθησαν αποφασιστικά στη διεξαγωγή του.

Να σημειωθεί ότι η διδακτική ύλη του σεμιναρίου είναι στη διάθεση των μελών και μπορούν να την παραλάβουν σε ηλεκτρονική μορφή από τα γραφεία του Συνδέσμου.