Βαθμολογία

Τελείωσε το όνειρο για την Γιάννουλη

Την ήττα με 1-0 γνώρισε μέσα στην Νέα Αγχίαλο η Δήμητρα Γιάννουλης, από τον Πύρασσο και αποχαιρέτησε οριστικά το όνειρο για άνοδο στην Γ’ Εθνική, καθώς η ομάδα της Μαγνησίας είναι αυτήν που παίρνει το εισιτήριο της ανόδου, έχοντας συγκεντρώσει 14 βαθμούς σε αυτές τις 6 αγωνιστικές των μπαράζ. Από την άλλη, η ομάδα του Νομού μας, τερμάτισε στην τρίτη θέση, έχοντας 8 βαθμούς και έτσι από του χρόνου, θα συμμετέχει και πάλι στο πρωτάθλημα της μεγάλης ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού Λάρισας.

Η ομάδα της Γιάννουλης, προσπάθησε να απειλήσει τον αντίπαλο της, σε ένα μέτριο παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να πετύχει κάτι ιδιαίτερο. Έτσι, στο 38ο λεπτό ο Γκάγκας μετά από μια εκτέλεση στημένου κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να κάνει το 1-0, που έμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Έτσι, ο μεγάλος κερδισμένος των μπαράζ είναι ο Πύρασσος Νέας Αγχιάλου, που του χρόνου θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, ενώ στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου, τα Σέλλανα κέρδισαν την Περίσταση με σκορ 2-1, με την ομάδα της Καρδίτσας να τερματίζει στην δεύτερη θέση.

Δήμητρα Γιάννουλης(Γιάννης Μπουρνάκας-Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Πότσης(50’ Μαλαβιέζος), Μπαρούτας, Κοντοδήμος, Σουφχάρας, Θώμος(65’ Παναγιωτίδης), Μανάκας, Κοταρέλας, Σπανός, Φατούρας, Πατσιωτός(80’ Πάσιος).