Βαθμολογία

Το κυνήγησε μέχρι τέλους ο Ηρακλής Χάλκης

Ο Ηρακλής Χάλκης, ήταν μια από τις ομάδες που φέτος ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, καθώς με την πορεία που έκανε πρωταγωνίστησε στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Μια ομάδα, που μπήκε σφήνα ανάμεσα σε Αχιλλέα Φαρσάλων, αλλά και Φαλανιακό, που από την αρχή του πρωταθλήματος βρίσκονταν ψηλά στην βαθμολογία, ενώ μέχρι και τις τελευταίες αγωνιστικές κοντραρίστηκε στα ίσια με την πρωταθλήτρια Δήμητρα Γιάννουλης.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η ομάδα της Χάλκης, αν και αρχικά δεν είχε στόχο το πρωτάθλημα στην συνέχεια, παρουσιάζοντας ένα δουλεμένο σύνολο κατάφερε να διακριθεί και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο να τερματίσει δεύτερη, έχοντας συγκεντρώσει 65 βαθμούς.

Σίγουρα, μεγάλο ρόλο σε αυτήν την επιτυχία, έπαιξε και η παρουσία του έμπειρου προπονητή κυρίου Νίκου Ανδρέου στον πάγκο της ομάδας, που φέτος ήταν για δεύτερη χρονιά στην ομάδα της Χάλκης. Επιπλέον, παίκτες όπως ο Κουσιώρας Ν. και Κουσιώρας Κ., ο Παπαδημητρίου, ο Ρέψης και ο Τζατζάκης έκαναν την διαφορά στην ομάδα του Ηρακλή και τον οδήγησαν σε αυτήν την επιτυχία.

Πλέον, έχει αρχίσει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά και μένει να δούμε εάν και του χρόνου το ιστορικό αυτό σωματείο καταφέρει να κάνει και πάλι την ευχάριστη έκπληξη στο πρωτάθλημα της μεγάλης ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας.