Βαθμολογία

Επίσημα στη Ντιναμό ο Μασάντο

Την παραχώρηση του Πάουλο Μασάντο στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. «Νιώθω ευγνωμοσύνη για τα δύο υπέροχα χρόνια που έζησα στην Ελλάδα», δήλωσε ο Πορτογάλος χαφ.

Παίκτης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα πρέπει να θεωρείται ο Πάουλο Μασάντο, αφού η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραχώρηση του Πορτογάλου μέσου στον κροατικό σύλλογο. 
Μάλιστα, ο Πορτογάλος χαφ έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των Πειραιωτών, ευχαριστώντας όλους για όσα έζησε τα δύο χρόνια που έπαιξε στην Ελλάδα. 
Η ανακοίνωση 
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Πάουλο Μασάντο, στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η οικογένεια του Ολυμπιακού εύχεται στον Πάουλο καλή συνέχεια στην καριέρα του και τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στο σύλλογό μας». 
Ο Πάουλο Μασάντο, από την πλευρά του, επεσήμανε: «Νιώθω ευγνωμοσύνη για τα δύο υπέροχα χρόνια που έζησα στην Ελλάδα, όχι μόνο εγώ, αλλά και η οικογένειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του συλλόγου, αλλά και τον υπέροχο κόσμο του Θρύλου για όσα μου προσέφεραν! Εύχομαι ο Ολυμπιακός να πηγαίνει διαρκώς μπροστά και να κατακτά ολοένα και περισσότερους τίτλους. Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου»!