Βαθμολογία

Νάνι: «Αν είναι καλά ο Ρονάλντο…»

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της εθνικής Πορτογαλίας για την κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο λίγες ημέρες πριν από το Μουντιάλ στη Βραζιλίας και ο Νάνι αναφέρθηκε σε αυτό το θέμα. 

Στη σημασία που έχει για την εθνική Πορτογαλίας η κατάσταση στην οποία θα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία αναφέρθηκε ο Νάνι. 
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική για όλους η κατάσταση του σούπερ-σταρ της χώρας, αφού επηρεάζει ολόκληρη την ομάδα. 
Ο «CR7», όπως μεταδίδουν τα πορτογαλικά Μέσα, υποστηρίζουν ότι πάσχει από τενοντίτιδα στην επιγονατίδα του αριστερού του γονάτου. 
«Ελπίζουμε πως ο Κριστιάνο θα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα. Τα πηγαίνει καλά και είναι χαλαρός. Τα πράγματα βρίσκονται σε σωστή κατεύθυνση», τόνισε ο Νάνι και συμπλήρωσε: «Αν για κάποιο λόγο ο Ρονάλντο δεν είναι εδώ, όποιος και να παίξει θα πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση αλλά και την ικανότητα να φέρει σε πέρας την δουλειά του».