Βαθμολογία

Συνεχίζει στον Ατρόμητο ο Πίτου Γκαρσία

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον βιρτουόζο Πίτου Γκαρσία!. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έδωσε καταφατική απάντηση στην πρόταση που του έχει κατατεθεί προ ημερών για ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2016. Σήμερα έλαβε (βρίσκεται στην Αργεντινή για διακοπές) το νέο συμβόλαιο και το απέστειλε πίσω υπογεγραμμένο ενεργοποιώντας και τυπικά τη νέα συμφωνία», αναφέρει η χαρακτηριστική ανακοίνωση των «κυανόλευκων» του Περιστερίου.

Παράλληλα, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ δημοσιεύτηκαν και δηλώσεις του Λατίνου χαφ σχετικά με αυτή την εξέλιξη: «Πραγματικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Ατρόμητο για τα επόμενα δύο χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο κύριο Γιώργο Σπανό, τον προπονητή κύριο Γιώργο Παράσχο και τον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο για την υπομονή που έδειξαν και με περίμεναν.

Αυτό για εμένα είναι πάρα πολύ σημαντικό, δείχνει ότι με θέλουν αλλά και με πιστεύουν. Από την άλλη πλευρά έπρεπε κι εγώ να αποφασίσω γιατί ζω σε μια χώρα πολύ μακριά από τη δική μου όμως να ξέρετε ότι απολαμβάνω εγώ και η οικογένεια μου αυτό που ζούμε στον Ατρόμητο και στην Ελλάδα.

Στα τρία χρόνια που είμαι στο Περιστέρι νιώθω ότι έχουμε κάνει πολύ μεγάλα πράγματα γιατί έχουμε γράψει τις καλύτερες σελίδες στην ιστορία της ομάδας. Για εμένα είναι ένας πολύ μεγάλος στόχος να συνεχίσουμε αυτή την πορεία και να φθάσουμε τον Ατρόμητο ακόμη ψηλότερα και να κατακτήσουμε κάποια στιγμή ένα τρόπαιο γιατί πραγματικά το αξίζουμε».