Βαθμολογία

Όλα στον αέρα!

Το μπαράζ Ξάνθη - Ολυμπιακός Βόλου για την τελευταία θέση στη Σούπερ Λίγκα της νέας περιόδου δεν θα γίνει τελικά την Κυριακή 8 Ιουνίου στις 20.30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», παρά τη συμφωνία των δύο διοργανωτριών το μεσημέρι της Τρίτης. Αιτία, φάκελος για ύποπτο ματς από την ΟΥΕΦΑ στα πλέι οφ της Β’ Εθνικής και συγκεκριμένα το Ηρακλής Ψαχνών – Νίκη Βόλου 1-2!

Έτσι, δεν ήταν δυνατό το Δ.Σ. της Ένωσης Β’ Εθνικής να επικυρώσει τη βαθμολογία των πλέι οφ και εστάλη αμέσως ο φάκελος με το εν λόγω ύποπτο αγώνα στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της δεύτερης κατηγορίας. Μέχρι λοιπόν, να τελεσιδικήσει (και σε δεύτερο βαθμό αν χρειαστεί) η υπόθεση δεν μπορεί να οριστεί το μπαράζ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΕΠΟ απέστειλε πριν από λίγο στην FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ  επιστολή της UEFA, με σχετικά συνοδευτικά έγγραφα, που αφορούν στον αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ που διεξήχθη στις 28/5/2014. Ο πρόεδρος της Διοργανώτριας διαβίβασε τα έγγραφα  στα αρμόδια Θεσμοθετημένα Πειθαρχικά – Δικαιοδοτικά Όργανα, για την τάχιστη διερεύνηση  και συνακόλουθα την άμεση διαλεύκανση του θέματος.