Βαθμολογία

Στο στόχαστρο της ΑΕΛ ο Φαμπίνιο

Μπορεί η χρονιά να μην έχει ολοκληρωθεί και τυπικά για την ΑΕΛ, καθώς απομένει το παιχνίδι για το Super Cup Ερασιτεχνών στις 08/06 κόντρα στον Πανερυθριακό, ωστόσο από ότι φαίνεται οι άνθρωποι της ομάδας έχουν σηκώσει τα μανίκια και προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη ημέρα, που θα βρει τους «Βυσσινί» να αγωνίζονται στην Football League.

Των Χρήστου Γκατζούλη-Γιώργου Μητσιούλη

Έτσι, ο Βαγγέλης Πλεξίδας και οι στενοί του συνεργάτες, έχουν αρχίσει ήδη να εξετάζουν ενδεχόμενους μεταγραφικούς στόχους, καθώς του χρόνου η ΑΕΛ θα πρέπει να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο, που θα πρωταγωνιστήσει σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα στο οποίο θα συμμετέχουν και άλλες δυνατές ομάδες.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του athleticlarissa η ΑΕΛ βλέπει με καλό μάτι την περίπτωση του Αουγκούστο Μασάντο, γνωστού και ως Φαμπίνιο, που πέρυσι αγωνιζόταν στην συγκεκριμένη κατηγορία με τα χρώματα του Αιγινιακού. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, ενώ πέρυσι έκανε μια πολύ καλή χρονιά όντας μάλιστα ο καλύτερος παίκτης της κατηγορίας στην συγκεκριμένη θέση. Μάλιστα, έχει και παραστάσεις από την Super League, καθώς αγωνίστηκε εκεί την σεζόν 2006-07 με τον Ιωνικό, ενώ στην συνέχεια έπαιξε σε Εθνικό Αστέρα, Καλλιθέα, Διαγόρα και Πιερικό, με τελευταία του στάση την ομάδα του Αιγινιακού. Επίσης, κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε ομάδες της Βραζιλίας, με γνωστότερες τις Φιγκεϊρένσε και την Φλουμινένσε.

Βέβαια, οι άνθρωποι του Αιγινιακού σίγουρα θέλουν αυτόν τον ποδοσφαιριστή και την νέα χρονιά στην ομάδα τους, ωστόσο είναι δεδομένο και το ενδιαφέρον της ΑΕΛ και πλέον περιμένουμε τις επόμενες ημέρες για να δούμε τις εξελίξεις. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του με τον Αιγινιακό τελείωσε φέτος.