Βαθμολογία

Στον Αστέρα Τρίπολης ο Θεοδωρόπουλος

Ο Αστέρας Τρίπολης απέκτησε για τα επόμενα τρία χρόνια τον τερματοφύλακα Κώστα Θεοδωρόπουλο, που αποτελεί το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα στη φετινή περίοδο.

Ο Θεοδωρόπουλος γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1990, έχει ύψος 1.92, ζυγίζει 85 κιλά και θεωρείται ως ένας από τους ανερχόμενους τερματοφύλακες με πολύ καλές παρουσίες στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ παλιότερα είχε υπερασπιστεί και τρεις φορές την εστία της εθνικής νέων.

Ο Θεοδωρόπουλος μετράει 84 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες έχοντας αγωνιστεί στον Ιωνικό Νίκαιας, τα Χανιά (με τα οποία πανηγύρισε και μία άνοδο), τη Δόξα Δράμας, τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και τον Τοξότη Λάρισας. Σίγουρα, η μεταγραφή αυτήν αποτελεί μια επιβράβευση για τον Λαρισαίο τερματοφύλακα, που έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να αποδείξει την αξία του.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα ο Θεοδωρόπουλος τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως είναι ο Αστέρας και θέλω να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν στην αξία μου. Θέλω να τους υποσχεθώ πώς με την πολύ σκληρή και καθημερινή δουλειά θα προσπαθήσω να τους ανταποδώσω για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω και την προηγούμενη ομάδα μου, τα Χανιά, που μου έδωσαν την ευκαιρία να αναδειχθώ. Κλείνοντας θα ήθελα να υποσχεθώ και στον κόσμο της ομάδας, πώς θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».