Βαθμολογία

Σε σωστή βάση η πρόταση Πλεξίδα για τα Δέντρα

Συνάντηση υπήρξε χθες το βράδυ στην Λάρισα, αλλά όχι στο ΑΕL FC ARENA, ανάμεσα στον εκπρόσωπο του Κώστα Πηλαδάκη, Μίμη Τσακμακίδη και τον Βαγγέλη Πλεξίδα, σχετικά με το θέμα του γηπέδου, αλλά και το προπονητήριο της ομάδας για την νέα χρονιά.

Των Χρήστου Γκατζούλη-Γιώργου Μητσιούλη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα ενώ υπήρξε και πρόταση αγοράς του προπονητικού κέντρου των Δέντρων από τον Βαγγέλη Πλεξίδα, χωρίς όμως να υπάρχουν περαιτέρω οικονομικές λεπτομέρειες.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο Βαγγέλης Πλεξίδας φαίνεται να έκανε την πρόταση αυτήν σε σωστή βάση, ενώ αναμένεται σήμερα ή αύριο η απάντηση της πλευράς Πηλαδάκη επί του θέματος. Σίγουρα, το προπονητήριο των Δέντρων αποτελεί ένα θέμα ζωτικής σημασίας για την ΑΕΛ, καθώς δεν πρέπει με τίποτα να επαναληφθούν οι φετινές εικόνες, που η ομάδα έκανε τις προπονήσεις της σε γήπεδα που δεν πληρούσαν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, κάτι που φαίνεται να αντιλαμβάνεται ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας.

Στην συνάντηση αυτήν, έγινε και λόγος για το ΑΕL FC ARENA, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια συγκεκριμένη πρόταση μέχρι στιγμής, ωστόσο ο Βαγγέλης Πλεξίδας φάνηκε να κατανοεί πως αν καταφέρει να πετύχει κάποια συμφωνία για το γήπεδο αυτό θα έχει μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο.