Βαθμολογία

Έμεινε στο 0-0 η Ελλάδα με την Πορτογαλία

Η Εθνική μας ομάδα είχε μια μέτρια παρουσία στη Λισαβόνα, κρατώντας ωστόσο το μηδέν στην άμυνα για να μείνει στη «λευκή» ισοπαλία με την Πορτογαλία. Το ξεκίνημα, δεν ήταν καλό για την Ελλάδα, δίνοντας αρκετά δικαιώματα στους Πορτογάλους που είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες στο ξεκίνημα.

Στην επανάληψη η «γαλανόλευκη» έδειξε ένα σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο, καθώς δεν δέχτηκε καμία σημαντική φάση. Από το 70’ και μετά, όταν και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Φετφατζίδης, η Εθνική έπαιζε μία ταχύτητα πιο πάνω συγκριτικά με το πρώτο μέρος της αναμέτρησης.

Στο 83’ χάθηκε και σημαντική ευκαιρία για να «κλέψει» τη νίκη, ωστόσο το σουτ του Φετφατζίδη αποκρούστηκε δύσκολα από τον Μπέτο. Στη συνέχεια, δεν υπήρξε τίποτα σημαντικό με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Εντουάρντο (46΄Μπέτο), Μπρούνο Άλβες, Μιγκέλ Βελόσο, Βίλιαμ Καρβάλιο (89’ Νέτο), Έντερ (65’ Ρούμπεν Αμορίμ), Ρικάρντο Κόστα, Νάνι (84’ Ράφα), Βαρέλα (70’ Βιεϊρίνια), Αλμέιντα, Ζοάο Περέιρα, Πόστιγκα (46’ Ούγκο Αλμέιντα).

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Μανιάτης, Μανωλάς (71’ Μανωλάς), Τζιόλης (46’ Καραγκούνης), Σαμαράς (86’ Χριστοδουλόπουλος), Μήτρογλου (63’ Γκέκας), Σαλπιγγίδης (63’ Φετφατζίδης), Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος (44΄ Μόρας), Χολέμπας, Κατσουράνης.