Βαθμολογία

«Χόρευαν» στην βροχή!

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και την ΑΕΛ. Τελικό αποτέλεσμα 3-1 με τους γηπεδούχους να κάνουν ένα πολύ καλό παιχνίδι και να αφήνουν σίγουρα υποσχέσεις για το μέλλον. Από την άλλη η ΑΕΛ παρατάχθηκε με πολλά νέα παιδιά και δύο παίκτες υπό δοκιμή (Σφάκας – Τσόγκας). Οι δύο προαναφερθέντες ανήκουν στο Διμήνι και τον Αλμυρό.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πρώτο ημίχρονο κάτω από εντονότατη βροχή και στην επανάληψη βγήκε και… ήλιος! Αυτό ήταν λογικό να αποτρέψει τους φιλάθλους να έρθουν στο ματς. Παρόλα αυτά ορισμένοι με ομπρέλες προσπάθησαν να προφυλαχθούν.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό και γενικά οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο και μέχρι ένα σημείο τα κατάφεραν και με το παραπάνω. Ο Απόλλων από εδώ και πέρα θα πρέπει να προγραμματίσει την επόμενη ημέρα που θα τον βρει στην Α1 ΕΠΣΛ και η ΑΕΛ προετοιμάζεται για το τελευταίο ματς της χρονιάς στις 8 Ιουνίου στην Άμφισσα για το Σούπερ Καπ κόντρα στον Πανερυθραϊκό.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Απόλλων άνοιξε το σκορ με τον Παππάς στο 20’ για να διπλασιάσει τα τέρματα για τους γηπεδούχους ο Ιωαννίδης στο 46’. Στο 58’ ο νεαρός Βαγενάς μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά και αφού η μπάλα βρήκε πρώτα στο δοκάρι, για να διαμορφωθεί το τελικό 3-1 στο 86’ με κεφαλιά του Πέρι.

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Αργυρούλης): Ρεσίτης, Παπαδάμος, Ορλάντο, Σούλι, Εμμανουήλ, Παππάς, Αντωνόπουλος, Τασιόπουλος, Κολοβός, Ιωάννίδης, Μπλατσέρης. Έπαιξαν και οι: Μαρούδης, Σαμαράς, Πίρε, Λιάκος και Μανιώτης.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Παπαγιάννης, Σφάλας, Αγτζίδης, Κωτσιόπουλος, Κορομηλάς, Κουλίδης, Αγρόδημος, Σαββίδης, Σπύρος, Τζουμάκης, Βαγενάς. Έπαιξε και ο Τσόγκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης, Μπουτζουρούφης, Χατζηλιόντας.

Αργότερα πλούσιο φωτογραφικό υλικό…