Βαθμολογία

Η Ομάδα Εργασίας ευχαριστεί…

Για τη Συλλογική Ιδιοκτησία στην ΑΕΛ

Η «Ομάδα Εργασίας για τη Συλλογική Ιδιοκτησία στην ΑΕΛ» επιθυμεί να ευχαριστήσει όλα τα μέλη της Γ.Σ. της ΑΕΛ για την καλή διάθεση, το ενδιαφέρον και την υπομονή που έδειξαν κατά την παρουσίαση και τεκμηρίωση της πρότασής μας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσους έδειξαν εμπιστοσύνη στη συγκεκριμένη πρόταση αλλά και όσους με τις καλοπροαίρετες και χρήσιμες ερωτήσεις και παρατηρήσεις τους συνέβαλαν και συμβάλουν στη βελτίωση και τον εμπλουτισμό της συγκεκριμένης ιδέας.

Με τον πιο εμφατικό τρόπο δηλώνουμε ανεξαρτήτως των διαφωνιών μας με τη φιλοσοφία των επιλογών που τέθηκαν προς ψήφιση, ότι η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους και συσπειρωμένους γύρω από την ομάδα.

Εκτιμούμε πως η πρόταση που παραθέσαμε, παρά τις όποιες ατέλειες λόγω των ασφυκτικών χρονικών πλαισίων, αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον της ομάδας. Στόχος μας είναι η συγκεκριμένη πρόταση και η ομάδα εργασίας να εμπλουτιστεί ποιοτικά και ποσοτικά ενσωματώνοντας τις καλύτερες διεθνείς πρακτικές, ώστε να μη βρεθεί ΠΟΤΕ ξανά η ΑΕΛ αντιμέτωπη με εκβιαστικά διλήμματα.

Για συμμετοχή φίλων της ΑΕΛ στην ομάδα εργασίας, ή αποστολή παρατηρήσεων και επισημάνσεων επί της μελέτης, είναι διαθέσιμη η ηλεκτρονική διεύθυνση larissafcf@gmail.com.

Με αγνούς ΑΕΛικούς χαιρετισμούς

«Ομάδα εργασίας για τη Συλλογική Ιδιοκτησία στην ΑΕΛ»