Βαθμολογία

Δυνατό φιλικό στην Τσαριτσάνη

ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ - ΑΕΛ (0-1)

Δυνατό φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης ανάμεσα στον Οικονόμο και την ΑΕΛ.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Έπαιξαν ο 1ος με τον 2ο  του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, σε ένα αγώνα γοήτρου μεν, αλλά δυνατό, με αρκετά γρήγορο ρυθμό, θέληση και πάθος και από τους 2 αντιπάλους, οι παίχτες των οποίων προσέδωσαν στο ματς επίσημο σχεδόν χαρακτήρα.

Η ΑΕΛ επικράτησε του Οικονόμου με 1-0, σκορ που διαμόρφωσε ο Σιακκάς με κοντινό πλασέ στο 67΄ και αφού προηγήθηκε δυνατό μακρινό σουτ του Ρούση, αποκρούοντας αρχικά τη μπάλα ο τερματοφύλακας της Τσαριτσάνης Νούσιας. Σε όλο το δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν καλύτερα, πιέζοντας και απειλώντας την περιοχή του Οικονόμου.

Οι γηπεδούχοι υπερείχαν στο πρώτο μέρος, δημιουργώντας 2-3 καλές ευκαιρίες, έχοντας μάλιστα δοκάρι στο 15΄, με σουτ που επιχείρησε ο Τόλιος έξω από την περιοχή του Σικαλιά.

Πριν τη σέντρα, οι αρχηγοί των 2 ομάδων Δημήτρης Σκλάβος (Οικονόμου) και Κώστας Νεμπεγλέρας (ΑΕΛ) κατευθύνθηκαν προς την αφίσα του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της Τσαριτσάνης και της ΑΕΛ Γιώργου Μητσιμπόνα, καταθέτοντας ανθοδέσμες στη μνήμη του.

Επίσης ο πρόεδρος του Οικονόμου Χρήστος Μουλτσιάς απένειμε αναμνηστική πλακέτα στο μέλος της διοικούσας επιτροπής της ΑΕΛ Γιάννη Κατέρη, τιμώντας την πρωταθλήτρια του ομίλου και κυπελλούχο της Γ΄ Εθνικής, στην οποία παράλληλα ευχήθηκε καλή πορεία και στη Β΄ Εθνική και γρήγορη επάνοδο στη super league.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κ. Κατσάρας): Γούπος, Παναγιώτου, Πρικάκης, Κολιός, Κουμπούρας, Κουρδής, Τόλιος, Σκλάβος, Κωστούλας, Χάμος, Καραγκούνης. Στο 2ο μέρος αγωνίσθηκαν και οι Νούσιας, Γκουντρουμπής, Κουλτσιάκης, Ματούλας, Σιαφαρίκας, Μουλτσιάς, Νάνος, Καλφούτζος και Τσάτσος.

ΑΕΛ (Παν. Τζαναβάρας): Σικαλιάς, Καρανίκας, Αραμπατζής, Σιακκάς, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας, Τσεμπερίδης, Στεφανίδης, Πατινιώτης, Γαρυφαλλόπουλος. Στο 2ο μέρος αγωνίσθηκαν και οι Τζουμάκης, Σαββίδης, Αγρόδημος, Κορομηλάς και Μαργαριτόπουλος.

Διαιτητές της συνάντησης ήταν οι κ. Βλιώρας, Ακρίβος και Τσιαπράζης.

Από το θεωρείο των επισήμων του γηπέδου της Τσαριτσάνης παρακολούθησαν μαζί την αναμέτρηση τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΑΕΛ κ. Μπαλατσούκας, Κατέρης και Γκούμας, με τον πρόεδρο του Οικονόμου Χρ. Μουλτσιά, τον αντιπρόεδρο Δ. Μιχούλη και τον πρώην πρόεδρο ΕΔ/ΕΠΣΛ Β. Νταβαρούκα.