Βαθμολογία

Η Ακαδημία OLYMPIC τον μικρό τελικό

Η Ακαδημία OLYMPIC ήταν αυτήν που πανηγύρισε το τρόπαιο του μικρού τελικού στο Προπαιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΛ, καθώς κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 2-1 της Ανθούπολης, σε μια αναμέτρηση που έγινε στο AEL FC ARENA, γεγονός θετικό, αν σκεφτεί κανείς την χαρά των μικρών αθλητών που πήραν μέρος στην διοργάνωση να αγωνίζονται στο στολίδι της πόλης μας.

Η ομάδα του OLYMPIC, μπήκε δυνατότερα στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας καλά πατήματα, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 16ο λεπτό, όταν ο Μανός έγραψε το 1-0.

Παρ’ όλα αυτά, η Ανθούπολη κατάφερε να απαντήσει και έκανε το 1-1 στο 23’ δύο μόλις λεπτά πριν λήξει το πρώτο μέρος, καθώς να σημειωθεί πως τα δύο ημίχρονα είχαν διάρκεια 25 λεπτών.

Στο δεύτερο μέρος, η πρωτοκαθεδρία της Ακαδημία OLYMPIC συνεχίστηκε, με αποτέλεσμα η ομάδα να φτάσει και σε δεύτερο γκολ, στο 29’ με τον Βλαχάκη. Ένα λεπτό αργότερα, η ΑΝθούπολη θα μπορούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όταν κέρδισε πέναλτι για χέρι αντίπαλου αμυντικού στην περιοχή, ωστόσο ο Αναγνώστης ήταν άστοχος και έστειλε την μπάλα άουτ.

Τελικά, το παιχνίδι κύλησε μέχρι και το τέλος με το 2-1 υπέρ του OLYMPIC, ωστόσο αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη την χρονιά για να φτάσουν μέχρι εδώ.

Μετά την λήξη του αγώνα, οι δύο ομάδες βραβεύτηκαν, όπως επίσης βραβεύτηκαν και οι ομάδες Προμηθέας/Πλατύκαμπος και Ατρόμητοι/Θύελλα που κατέκτησαν την πρωτιά στους Ομίλους τους, αλλά δεν κατάφεραν να προκριθούν στην τελική φάση.

Ανθούπολη: Χριστοδούλου, Στεργίου, Ταμουρίδης, Καρατζούκος, Νίκου, Τσιπλάκης, Αναγνώστης, Πουλίδης, Μασούρας, Δουλόπουλος, Γκουντής.

Επίσης αγωνίστηκαν: Γαλάνης, Χαρακόπουλος, Γιουζάι.

Ακαδημία OLYMPIC: Κοιλιάς, Κατσαμπέλας, Φιλήνδρας Γ., Σταματόπουλος, Ζήσης, Πάτζα, Πράπας, Μαναός, Βλαχάκης, Φώτης, Μπρισίμης.

Επίσης αγωνίστηκαν: Φιλήνδρας Κ., Φωκούλης.