Βαθμολογία

Ανακοίνωση του Γιώργου Μανώλη

«Σεβόμαστε την απόφαση των πολιτών του Δήμου Τεμπών και ευχόμαστε στο Δήμαρχο κ. Κων/νο Κολλάτο καλή επιτυχία στη νέα του θητεία.

Ευχαριστούμε από καρδιάς το 47,11% των πολιτών του Δήμου μας που μας εμπιστεύθηκαν στο δεύτερο γύρο των εκλογών, αλλά και αυτούς που δεν μας εμπιστεύθηκαν. Το τιμητικό αυτό ποσοστό που μας έδωσαν, μας δίνει την εντολή να είμαστε παρόντες σε όλες τις εξελίξεις που τον αφορούν, σε όλα όσα πρόκειται να συμβούν.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τις νέες και τους νέους του Δήμου μας που αγκάλιασαν την προσπάθειά μας, συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιό μας, στο σχεδιασμό του προγράμματός μας, στην προεκλογική μας εκστρατεία. Τους οφείλουμε πολλά!

Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με το δικό τους ρυθμό, τη δική τους δυναμική, το δικό τους όραμα. Δηλώνουμε δυναμικά παρόντες στο νέο δημοτικό συμβούλιο, με πνεύμα ενωτικό, αυτοδιοικητικό, δημοκρατικό.

Στους συνεργάτες μου εύχομαι να είναι καλά τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιά μου για την προσπάθεια που έκαναν όλο το διάστημα της προεκλογικής περιόδου για να είμαστε νικητές παρά τον πόλεμο και τη λάσπη που δεχθήκαμε και χωρίς καμία ουσιαστική βοήθεια από κανένα κομματικό ή μη όργανο  και ζητώ να είμαστε ενωμένοι ώστε να είμαστε μια ισχυρή αντιπολίτευση μέχρι το τέλος της πενταετίας. 

Από αύριο κιόλας – μακριά από μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις – κάνουμε πράξη το μήνυμα του συνδυασμού μας: Όλοι μαζί, ενωμένοι, συνεχίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια και για την επόμενη πενταετία».