Βαθμολογία

Συμφωνία με Μπαλογιάννη η ΑΕΛ!

Ο Γιάννης Μπαλογιάννης από τη νέα χρονιά θα φοράει τη φανέλα της ΑΕΛ

Στόχος των ανθρώπων της ΑΕΛ είναι να ντύσουν στα «βυσσινί» όσο το δυνατόν περισσότερα ταλέντα του νομού μας που τη νέα σεζόν θα στελεχώσουν την ομάδα Νέων στο πρωτάθλημα της Football League.

Σε αυτή τη διαδικασία λοιπόν εδώ και αρκετό διάστημα ο κύριος Σάκης Αναστασιάδης (στέλεχος του προπονητικού τιμ της ομάδας) έχει ξεκινήσει δοκιμές ώστε να τσεκάρει παίκτες που έχουν τη δυνατότητα να αποτελέσουν το αύριο της ΑΕΛ. Σημαντικό ρόλο σε αυτές τις κινήσεις έχει παίξει με την εμπειρία του, αφού χρόνια υπηρετεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας ο Αναπληρωτής πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής κύριος Τέλης Γκούμας που κάνει κινήσεις και αυτός προς αυτή την κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.gr η ΑΕΛ ήδη συμφώνησε με τον νεαρό Γιάννη Μπαλογιάννη που αγωνιζόταν στον Τοξότη και σίγουρα έχει μεγάλες δυνατότητες. Έπονται και άλλοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές του νομού μας να φορέσουν την φανέλα της ΑΕΛ. Πολύ κοντά είναι και με το νεαρό Τασιούλη της Δόξας Βλαχογιαννίου και όλα αυτά γίνονται με στόχο φυσικά τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας με γηγενείς παίκτες, όπως παλιά...