Βαθμολογία

Σπουδαίο γεγονός οι τελικοί του Προπαιδικού στο «AEL ARENA»

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η διεξαγωγή των τελικών αγώνων του Προπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΛ, που ως γνωστό θα γίνουν αύριο Παρασκευή 30 Μαΐου 2014, στο ποδοσφαιρικό στολίδι της Λάρισας, το γήπεδο AEL F.C. ARENA.

Οι «λιλιπούτειοι» παίκτες των ομάδων που θα συμμετάσχουν στους αγώνες αυτούς, θα προσπαθήσουν να δώσουν δείγματα του ποδοσφαιρικού τους ταλέντου και ενδεχόμενα να αποδείξουν ότι θα είναι τα αυριανά ποδοσφαιρικά αστέρια του Λαρισινού ποδοσφαίρου, προς τους εκατοντάδες φιλάθλους που αναμένεται να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Στις 17.30΄θα ξεκινήσει ο «μικρός» τελικός με αντίπαλες τις ομάδες Ακαδημία OLYMPIC - ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ και θα ακολουθήσει στις 18.30΄ ο μεγάλος τελικός με αντιμέτωπες τις ομάδες ΑΕΛ 1964 - Δήμος ΝΙΚΑΙΑΣ. Εάν οι δύο αυτοί αγώνες λήξουν ισόπαλοι, οι νικητές τους θα αναδειχθούν με τη διαδικασία εκτέλεσης πέναλτις.

Μετά τη λήξη των αγώνων θα ακολουθήσει η απονομή κυπέλλων και μεταλλίων σε ομάδες και ποδοσφαιριστές, ενώ με απονομή κυπέλλων θα βραβευτούν και οι ομάδες ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ/ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΣ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ, που υπήρξαν πρωταθλήτριες στον όμιλό τους και δεν κατάφεραν να προκριθούν στην τελική φάση.