Βαθμολογία

Στην Κομοτηνή ο Μπιζάς

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι προπονητής φυσικής κατάστασης για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 θα είναι ο Γρηγόρης Μπιζάς.», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Πανθρακικού, ενώ την ακολουθεί και ένα βιογραφικό του νέου μέλους του τεχνικού επιτελείου:

«Ο Γρηγόρης Μπιζάς γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1976 στην Αθήνα και είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Η ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε με το Κερατσίνι και στη συνέχεια ακολούθησαν Περαμαϊκός, Χαϊδάρι, Φωστήρας, Τερθιψέας, Αγερσανί Νάξου και Μανδραϊκός. Στα χρόνια του ως ποδοσφαιριστής κέρδισε δυο ανόδους στην Γ’ Εθνική κατηγορία με το Κερατσίνι και τον Μανδραϊκό.

Από το 2000 άρχισε να ασχολείται και με την προπονητική στις ακαδημίες της Χαλκηδόνας και στη συνέχεια με την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών. Διατέλεσε προπονητής φυσικής κατάστασης στον Απόλλων Σμύρνης την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 κερδίζοντας την άνοδο στην Football League, στη συνέχεια στην Κέρκυρα και επέστρεψε και πάλι στον Απόλλωνα Σμύρνης με τον οποίο κέρδισε την άνοδο στην Super League το 2013 και παρέμεινε όλη την χρονιά 2013-2014».