Βαθμολογία

Ντεμπούτο για τον Λαρισαίο Μάνικο!

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η σημερινή ημέρα για τον Λαρισαίο ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Χανίων Λευτέρη Μάνικο! Συγκεκριμένα ο νεαρός παίκτης πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της κρητική ομάδας στη Football League ενώ φέτος έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με την ομάδα Νέων των «μπλε». Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως ο Μάνικος κλήθηκε φέτος και στην Εθνική Νέων.

Για την εμπειρία της πρώτης του συμμετοχής, της κλήσης του στην Εθνική Νέων, αλλά και τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό Βόλου μίλησε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Φωστήρα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα κι εγώ πρώτη φορά σε αυτή τη σεζόν και θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνδυάστηκε η πρώτη μου συμμετοχή και με ένα θετικό αποτέλεσμα. Εύκολα ή δύσκολα πήραμε αυτό που θέλαμε και τώρα έχουμε μπροστά μας έναν τελικό με τον Ολυμπιακό Βόλου, που πιστεύω εγώ και οι συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και ο προπονητής θα τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο. Θα καταθέσουμε την ψυχή μας για να πάρουμε το παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι πέρα από την συμμετοχή στη Football League φέτος κλήθηκε και στην Εθνική Νέων: «Είμαι πολύ χαρούμενος από αυτή τη χρονιά. Ο αρχικός μου στόχος ήταν να πάρω όσες περισσότερες συμμετοχές μπορούσα ή να συμμετάσχω σε όσες περισσότερες αποστολές γινόταν με την επαγγελματική ομάδα και ανταμείφθηκα και με την Εθνική Νέων, που ήταν κάτι χαρμόσυνο για εμένα».