Βαθμολογία

Δυσκόλεψε την θέση της η Γιάννουλη

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε η Δήμητρα Γιάννουλης στο γήπεδο των Καμινάδων, όπου ηττήθηκε από τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Καρδίτσας. ΑΟ Σελλάνων και πλέον, δυσκόλεψε αρκετά την θέση της όσον αφορά το θέμα της ανόδου στην Γ’ Εθνική. Βέβαια, οι όποιες μαθηματικές ελπίδες παραμένουν ακόμα για την Δήμητρα, όμως από εδώ και πέρα θα πρέπει να κάνει μόνο νίκες.

Η πρωταθλήτρια του Νομού Λάρισας, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απώλεσε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει κάποιο τέρμα, ειδικά στο πρώτο μέρος, γεγονός που επαναλήφθηκε και πάλι όπως και στις προηγούμενες αναμετρήσεις των μπαράζ.

Τελικά, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο μηδέν, ωστόσο οι γηπεδούχοι με την έναρξη του δεύτερου μέρους κατάφεραν να πετύχουν γκολ. Συγκεκριμένα, στο 50ο λεπτό ο Αναγνωστόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την ομάδα των Σελλάνων, κάνοντας το 1-0.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Νομού μας, προσπάθησε να πιέσει, χωρίς όμως να έχει κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με το 1-0, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Δήμητρα Γιάννουλης(Γιάννης Μπουρνάκας-Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Φατούρας, Μπαρούτας, Πότσης, Εμμανουήλ, Μανάκας, Θώμος(67’ Πάσιος), Σπανός, Μακανίκας(25’ Πατσιωτός λ.τ.), Κοταρέλας, Τζιόλας(60’ Παναγιωτίδης).