Βαθμολογία

Σ/Τ για τους τελικούς των πρωταθλημάτων Υποδομών

Στα γραφεία της Ένωσης θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 7 το απόγευμα η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, εν όψει της διεξαγωγής των αγώνων της τελικής φάσης των πρωταθλημάτων Υποδομών, που για άλλη μια χρονιά διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας.

Η συνέντευξη θα δοθεί από τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ. Λευτέρη Γρηγοριάδη και εκτός από τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, καλούνται να παραβρεθούν και οι εκπρόσωποι των σωματείων και Ακαδημιών που θα συμμετάσχουν στους τελικούς αγώνες.

Οι τελικοί αγώνες των πρωταθλημάτων Υποδομών, που έχουν γίνει πλέον Θεσμός για το τοπικό Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, θα διεξαχθούν το τριήμερο 30, 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2014, στα γήπεδα AEL F.C. ARENA (Προπαιδικό - Εφηβικό, Παρασκευή  - Κυριακή) και Στάδιο Αλκαζάρ (Παιδικό το Σάββατο) και αναμένεται να τους παρακολουθήσουν εκατοντάδες φίλαθλοι του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Οι ομάδες οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου που θα συμμετάσχουν φέτος στους τελικούς των πρωταθλημάτων Υποδομών είναι οι εξής:

-ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ: OLYMPIC 1, ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ, ΑΕΛ 1964 1, ΝΙΚΑΙΑ

-ΠΑΙΔΙΚΟ: ΔΗΜΗΤΡΑ Γιάννουλης, Ακαδημία ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ, ΑΕΛ 1964 1, ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ 1

-ΕΦΗΒΙΚΟ: Ακαδημία ΠΛΙΤΣΗ, ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ/ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΣ, Ακαδημία ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ, ΑΕΛ 1964 2

Την Πέμπτη οι ημιτελικοί του Εφηβικού

Μεθαύριο Πέμπτη 29 Μαΐου 2014, στις 17.30΄ θα διεξαχθούν οι 2 ημιτελικοί αγώνες του Εφηβικού πρωταθλήματος (σήμερα η Ακαδημία Πλίτση κέρδισε την Ακαδημία Τυρνάβου με σκορ 3-1), που είναι οι εξής:

-Ακαδημία ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ - Ακαδημία ΠΛΙΤΣΗ στο γήπεδο της Φαλάνης

-ΑΕΛ 1964 2 - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ/ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΣ, στο γήπεδο της Τερψιθέας

Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα δίδεται 20λεπτη παράταση (2 ημίχρονα των 10΄) και εάν παραμείνουν οι ισοπαλίες, οι νικητές θα αναδειχθούν με τη διαδικασία των πέναλτις.

Οι τελικοί του Εφηβικού

Οι 2 νικητές των παραπάνω αγώνων θα παίξουν μεταξύ τους στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος, την Κυριακή το απόγευμα στο AEL F.C. ARENA και οι 2 ηττημένοι στον μικρό τελικό. Εάν οι 2 αυτοί αγώνες λήξουν ισόπαλοι, θα δίδεται 20λεπτη παράταση (2 ημίχρονα των 10΄) και αν και πάλι δεν αλλάζει το αποτέλεσμα, οι νικητές θα αναδεικνύονται με τη διαδικασία των πέναλτις

Οι τελικοί του Προπαιδικού

Οι τελικοί αγώνες του Προπαιδικού πρωταθλήματος έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν την ερχόμενη Παρασκευή, στο AEL F.C. ARENA. Στον μικρό τελικό που θα αρχίσει στις 17.30΄ θα κοντραριστούν» οι ομάδες ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ - OLYMPIC και στον μεγάλο τελικό που θα ξεκινήσει στις 18.30΄, αντιμέτωπες θα τεθούν οι ομάδες ΝΙΚΑΙΑ - ΑΕΛ 1964 1. Εάν οι 2 παραπάνω αγώνες λήξουν ισόπαλοι, οι νικητές θα αναδειχθούν με τη διαδικασία των πέναλτις.

Οι τελικοί του Παιδικού πρωταθλήματος

Οι τελικοί του Παιδικού πρωταθλήματος έχουν προγραμματιστεί να γίνουν το Σάββατο 31 Μαΐου 2014 στο Στάδιο Αλκαζάρ. Ο μικρός τελικός θα αρχίσει στις 17.30΄ και ο μεγάλος στις 18.30΄ Και στους 2 αυτούς αγώνες, σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, οι νικητές θα αναδειχθούν με τη διαδικασία των πέναλτις. Αντίπαλοι στο μικρό τελικό θα είναι, οι ηττημένοι των αγώνων που έγινα σήμερα το απόγευμα, με τα εξής αποτελέσματα:

·ΔΗΜΗΤΡΑ Γιάννουλης - Ακαδημία ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ 0-8

·ΑΕΛ 1964 1 - ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ 1 0-4

και στον μεγάλο τελικό οι νικητές των 2 παραπάνω αγώνων.