Βαθμολογία

Απέκτησε τον Μεχμέντι η Φράιμπουργκ

Η Φράιμπουργκ ανακοίνωσε την απόκτηση με κανονική μεταγραφή του Αντμίρ Μεχμεντί, ο οποίος αγωνίστηκε την περυσινή σεζόν στη γερμανική ομάδα με τη μορφή του δανεισμού από την Ντιναμό Κιέβου.

Ο 23χρονος στράικερ πέτυχε 12 γκολ σε 32 αγώνες πρωταθλήματος και οι διοικούντες τη Φράιμπουργκ έκαναν χρήση της οψιόν αγοράς που υπήρχε στην αρχική συμφωνία δανεισμού του παίκτη, προκειμένου να τον εντάξουν μόνιμα στο δυναμικό τους.

«Ο Αντμίρ Μεχμεντί μπορούσε, αφού προσαρμόστηκε, να αποδείξει τις ικανότητές του, αλλά πιστεύουμε ότι η εξέλιξή του δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη» δήλωσε στην ιστοσελίδα της Φράιμπουργκ ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Κλέμενς Χάρτενμπαχ.

Ο Μεχμεντί έχει φορέσει 19 φορές τη φανέλα της εθνικής Ελβετίας και έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος που θα μεταβεί στη Βραζιλία για την τελική φάση του Μουντιάλ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στη Φράιμπουργκ» τόνισε από την πλευρά του ο παίκτης και συμπλήρωσε: «Ο σύλλογος έχει δείξει πολλή πίστη σε μένα κι ελπίζω να ξεπληρώσω αυτή την εμπιστοσύνη».