Βαθμολογία

Στήριξε και έμπρακτα τον γιο του

Όλοι περίμεναν με αγωνία την προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου του Ισπανού υποψήφιου ιδιοκτήτη της νέας ΠΑΕ ΑΕΛ, Λουίς Όλιβερ, το απόγευμα της Δευτέρας στην αίθουσα Τύπου του AEL FC ARENA.

Όλα ήταν έτοιμα να ξεκινήσουν, όταν στην αίθουσα μπήκαν ο Λουίς Όλιβερ, μαζί με τον νομικό του εκπρόσωπο, Αλεξάντερ Νικολάε, οι οποίοι όμως δεν έκατσαν στο πάνελ των ομιλητών, αλλά στις θέσεις που προβλέπονταν για το κοινό και τους δημοσιογράφους. Στην συνέχεια, στην αίθουσα μπήκε ο πατέρας του υποψήφιου επενδυτή, Λουίς Όλιβερ ο πρεσβύτερος, ο οποίος βρέθηκε αυθημερόν στην Ελλάδα, για να δείξει έμπρακτα την στήριξη του στο πρόσωπο του γιού του.

Μάλιστα, μετά την Συνέντευξη Τύπου, τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος Όλιβερ, συνομίλησαν μαζί με τους παρευρισκόμενους φιλάθλους και δημοσιογράφους, σχετικά με το μέλλον της ΑΕΛ, αν είναι αυτοί οι επόμενοι ιδιοκτήτες, ενώ φωτογραφήθηκαν και έξω από την είσοδο του AEL FC ARENA, τονίζοντας πως εάν αυτοί θα είναι οι επόμενοι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ, η ομάδα θα παίζει σε αυτό το γήπεδο.