Βαθμολογία

Χίλια μπουκάλια σαμπάνιας και τούρτα διαίτης

Ο γάμος της Κιμ Καρντάσιαν, της πιο διάσημης τηλεπερσόνας της εποχής μας και πιο καλοπληρωμένης σταρ σε ριάλιτι, και του ράπερ αλλά και σκηνοθέτη και σχεδιαστή μόδας Κάνιε Γουέστ έγινε τελικά το Σάββατο, όπως είχε ανακοινωθεί, σε στενό κύκλο φίλων και συγγενών, στο αναγεννησιακό φρούριο του Μπελβεντέρε στη Φλωρεντία, που νοικιάστηκε έναντι 300.000 ευρώ.

Οι εορτασμοί, όμως, είχαν αρχίσει νωρίτερα στο Παρίσι. Την Παρασκευή το μεσημέρι ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Βαλεντίνο Γκαραβάνι έδωσε προς τιμήν του πολυσυζητημένου ζευγαριού ένα μπραντς στον πύργο του που χρονολογείται από τον 17ο αιώνα. Μη θέλοντας μάλιστα να σαμποτάρει τη δίαιτα της Κιμ που έχασε 25 κιλά ενόψει του γάμου, ο Βαλεντίνο ευχήθηκε στο ζευγάρι με μια γαμήλια τούρτα διαίτης, χωρίς ζάχαρη, με πράσινα μήλα και φράουλες, διακοσμημένη με καρδούλες και τις λέξεις «Κιμ και Κάνιε».

Το ίδιο βράδυ στο παλάτι των Βερσαλλιών έγινε ένα ξέφρενο πάρτι με τη συμμετοχή 600 καλεσμένων που ήταν ντυμένοι με κοστούμια μπαρόκ.

Η σαμπάνια έρρεε. Χίλια μπουκάλια ροζέ Armand de Brignac άνοιξαν στο πάρτι, η ίδια προσφέρθηκε και κατά τη διάρκεια του επίσημου γαμήλιου δείπνου.

Την επομένη, διακόσιοι από τους καλεσμένους μεταφέρθηκαν με ιδιωτικά τζετ στη Φλωρεντία για να παραβρεθούν στη ρομαντική γαμήλια τελετή που έγινε το ηλιοβασίλεμα μέσα στο φρούριο. Η νύφη φορούσε ένα υπέροχο λευκό νυφικό του οίκου Ζιβανσί και κρατούσε μια πολύ μικρή, λευκή ανθοδέσμη, ένα παρόμοιο φόρεμα έραψαν και για την κορούλα της Νορθ Γουέστ, ο Κάνιε εμφανίστηκε με σμόκιν επίσης Ζιβανσί. Οι παράνυμφοι, ανάμεσά τους και οι τρεις αδελφές της Κιμ, ήταν επίσης ντυμένες στα λευκά. Τη νύφη παρέδωσε στον γαμπρό ο πατριός της Μπρους Τζένερ ενώ ένα δάκρυ κυλούσε από τα μάτια της μητέρας της και ο τενόρος Αντρέα Μποτσέλι τραγουδούσε για την περίσταση το «Con te partiro».

Οι νεόνυμφοι αντάλλαξαν ευχές μπροστά από τεράστια σύνθεση με λευκά λουλούδια και τον γάμο τους ευλόγησε ένας προτεστάντης ιερέας που είχε έρθει ειδικά για την περίσταση από την Αμερική. Το πλούσιο δείπνο, που στρώθηκε σε ένα τεράστιο μαρμάρινο τραπέζι μήκους 70 μέτρων, περιελάμβανε τορτελόνι, φιλέτο, κοτόπουλο, παγωτό φράουλα και ροζέ σαμπάνια. Ο Βαλεντίνο, ο σκηνοθέτης Στιβ ΜακΚουίν, ο γιος του Γουίλ Σμιθ ήταν παρόντες σ' αυτόν τον βασιλικών προδιαγραφών γάμο, όχι όμως και η Μπιγιονσέ με τον σύζυγό της Τζέι Ζι που επρόκειτο να είναι κουμπάρος. Ειπώθηκε ότι δεν τους το επέτρεψαν οι αυξημένες υποχρεώσεις τους, η Μπιγιονσέ όμως δημοσιοποίησε τις ευχές της για ανθόσπαρτο βίο στο Instagram. Ούτε ο Ρομπ, ο αδελφός της νύφης, ήταν εκεί. Εφυγε ξαφνικά από τη Φλωρεντία για το Λος Αντζελες λίγες ώρες πριν από την τελετή. Οι φήμες λένε ότι η αιτία ήταν κάποιος ενδοοικογενειακός καβγάς. Συμβαίνουν όμως αυτά.

Πηγή: shootandgoal.com