Βαθμολογία

Την Τρίτη οι ημιτελικοί του Παιδικού

Αύριο Τρίτη το απόγευμα θα διεξαχθούν οι 2 ημιτελικοί αγώνες του Παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΛ. Συγκεκριμένα θα παίξουν:

- ΔΗΜΗΤΡΑ Γιάννουλης - Ακαδημία ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ, στο γήπεδο της Γιάννουλης, στις 17.45΄

- ΑΕΛ 1964 1 - ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ 1, στο γήπεδο της Τερψιθέας, στις 17.30΄

Εάν στους δύο παραπάνω ημιτελικούς, οι αγώνες στην κανονική τους διάρκεια λήξουν ισόπαλοι, οι νικητές θα αναδειχθούν με τη διαδικασία εκτέλεσης πέναλτις.

Οι 2 τελικοί νικητές των παραπάνω αγώνων, θα αγωνιστούν το ερχόμενο Σάββατο στο Στάδιο Αλκαζάρ, στις 18.30΄στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος και οι δύο ηττημένοι στον μικρό τελικό, στο ίδιο γήπεδο και ώρα 17.00΄.

Αύριο Τρίτη αγώνας και για το Εφηβικό

Εξάλλου, αύριο Τρίτη και ώρα 17.30΄, στο γήπεδο της Φαλάνης, θα διεξαχθεί ο τελευταίος αγώνας της προημιτελικής φάσης του Εφηβικού πρωταθλήματος, μεταξύ των ομάδων Ακαδημία ΠΛΙΤΣΗ 2 - Ακαδημία ΤΥΡΝΑΒΟΥ.

Ο νικητής του παραπάνω αγώνα θα προκριθεί στους ημιτελικούς αγώνες του πρωταθλήματος, που θα γίνουν την ερχόμενη Πέμπτη 29 Μαΐου 2014 και θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ακαδημίας ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ. Ο άλλος ημιτελικός θα είναι μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ 1964 1 - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ/ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΣ. Οι νικητές των δύο παραπάνω αγώνων θα αγωνιστούν την Κυριακή το απόγευμα στον μεγάλο τελικό και οι 2 ηττημένοι στον «μικρό» τελικό. Τα γήπεδα και οι ώρες διεξαγωγής των ημιτελικών αγώνων θα ανακοινωθούν αύριο Τετάρτη.