Βαθμολογία

Καραλαριώτου: «Συγχαίρω τον κ. Καλογιάννη»

Τις πρώτες της δηλώσεις έκανε η Ρένα Καραλαριώτου η οποία αποδέχθηκε την ήττα της στις εκλογές και παράλληλα συνεχάρη τον νέο δήμαρχο της Λάρισας, Απόστολο Καλογιάννη.

Η κυρία Καραλαριώτου ευχαρίστησε τους Λαρισαίους που την ψήφισαν ενώ δήλωσε ότι θα δώσει τη μάχη για τα προβλήματα των Λαρισαίων μέσα από το νέο δημοτικό συμβούλιο. Ολόκληρη η δήλωση της κ. Ρένας Καραλαριώτου: «Δεν κάναμε παζαρέματα και αυτό ίσως μας στοίχησε» υποστήριξε η υποψήφια δήμαρχος.

Αναφορικά με το αποτέλεσμα του Β' γύρου των εκλογών, η επικεφαλής του συνδυασμού «Λάρισα Νέα Αρχή» κ. Ρένα Καραλαριώτου, μετέβη στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι Λαρισαίες και οι Λαρισαίοι σήμερα έκαναν την επιλογή τους.

Μια επιλογή η οποία θα καθορίσει το μέλλον της Λάρισας για τα επόμενα πέντε χρόνια. Η απόφασή αυτή των συμπολιτών μας είναι απολύτως σεβαστή.

Εμείς είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα που πετύχαμε. Είμαστε υπερήφανοι γιατί απευθυνθήκαμε στους λαρισαίους και τις λαρισαίες ανοιχτά και με ειλικρίνεια, με συγκεκριμένες θέσεις και πρόγραμμα και όχι με υποσχέσεις και μεγάλα λόγια.

Πάνω από όλα είμαστε υπερήφανοι –και γι αυτό είμαι προσωπικά υπερήφανη– γιατί δώσαμε έναν ποιοτικό και έντιμο αγώνα, με αξιοπρέπεια και ήθος, χωρίς ψέματα, χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς παζαρέματα.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους όσους μάς στήριξαν και την πρώτη και τη δεύτερη Κυριακή. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και όλους όσους συνέβαλαν στο αποτέλεσμα που πετύχαμε.

Συγχαίρω το νέο δήμαρχο της πόλης για την εκλογή του και του εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του. Τα προβλήματα της πόλης μας και των συμπολιτών μας είναι γνωστά και συγκεκριμένα. Ελπίζω και εύχομαι η νέα δημοτική αρχή να τα λύσει.

Με τη δύναμη που μας δίνει η ψήφος των συμπολιτών μας, εμείς θα δώσουμε με μαχητικότητα και συνέπεια τον αγώνα για τα συμφέροντα της Λάρισας και των Λαρισαίων μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και τα όργανα του Δήμου».

Πηγή: thessalianews.gr