Βαθμολογία

Αισιοδοξία Κούγια για το Παμπελοποννησιακό

Στο Παμπελοποννησιακό αναμένεται να αγωνίζεται η Παναχαϊκή και τη νέα σεζόν, με τον Αλέξη Κούγια να τονίζει πως όποιος κι αν βγει δήμαρχος στην Πάτρα, θα βρεθεί λύση.

Ο ιδιοκτήτης της πατρινής ΠΑΕ, μίλησε στο ράδιο «Γάμμα» για το θέμα, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το θέμα. Συγκεκριμένα δήλωσε:  «Αισιοδοξώ ότι η κατάληξη θα είναι θετική. Και οι δυο διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου στην Πάτρα (σ.σ. Πελετίδης και Χριστόπουλος) είναι εξαιρετικές προσωπικότητες κι όποια κι αν τελικά επιλεγεί θα είναι για το καλό της πόλης.

Και με τους δυο άλλωστε είχα τη δυνατότητα να μιλήσω την πρώτη φορά που κατέβηκα στην Πάτρα και σε εκείνο το δημοτικό συμβούλιο επί διήμερο για τα... αυτονόητα, γύρω από την είσοδό μας στο Παμπελοποννησιακό. Και οι δυο είχαν μια εξαιρετική συμπεριφορά απέναντι στην Παναχαϊκή, οπότε και θεωρώ το όλο θέμα καθαρά διαδικαστικό με όποιον και από τους δυο εκλεγεί, αφού άλλωστε και οι δυο θα είναι στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Εμείς άλλωστε δεν θέλουμε τίποτα ιδιαίτερα πράγματα. Πρώτα απ’ όλα υπάρχει μια σύμβαση που τρέχει για τη φετινή χρονιά, αλλά δυστυχώς εδώ η Παναχαϊκή από τις 28 Μαρτίου δεν έχει καμία πλέον επίσημη αγωνιστική δράση στο στάδιο αυτό, ούτε τα γραφεία χρησιμοποιεί, ούτε καν τα αποδυτήρια και φυσικά δεν μπορεί να πληρώνει μηνιαία 2-2,5 χιλιάδες ευρώ μόνο ως ενοίκιο. Είναι θέμα που πρέπει να δούμε και να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση, όπως και τις νέες παρεμβάσεις που θα χρειαστεί να γίνουν κύρια στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου για να αποκτήσει το πολύ καλό του αρχικό πράσινο χρώμα. Είμαι όμως αισιόδοξος ότι η κατάληξη θα είναι θετική, όλα θα πάνε καλά και θα διευθετηθεί το θέμα αυτό για να προχωρήσουμε και πιο πέρα».