Βαθμολογία

Τον πρώτο λόγο ο Καβακάς

Εδώ και λίγες ημέρες η Λαμία πανηγυρίζει την επιστροφή της στη Β’ Εθνική, η οποία συνδυάστηκε με την συμπλήρωση των 50 χρόνων από την ίδρυσή της. Σιγά - σιγά, βέβαια, αρχίζει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν.

Και η προτεραιότητα της διοίκησης είναι να «κλείσει» το θέμα προπονητή. Μέχρι στιγμής οριστική εξέλιξη δεν υπάρχει, αλλά οι πιθανότητες να ανανεωθεί η συνεργασία με τον Τίμο Καβακά είναι αρκετές. «Δεν υπάρχει καμία δέσμευση, αλλά τον πρώτο λόγο τον έχει ο κ. Καβακάς, με τον οποίο θα κάνουμε μια κουβέντα ξεκινώντας τον προγραμματισμό. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να συνεχιστεί η συνεργασία μας», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Sentra FM ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, δείχνοντας την διάθεση της διοίκησης να κρατήσει τον Τίμο Καβακά.

Σε ότι αφορά τους στόχους της Λαμίας για τη νέα σεζόν, το «αφεντικό» της ομάδας είπε: «Δεν θέλω να πω πως θα κυνηγήσουμε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Αν μας βγει εντάξει, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Πρωτεύων είναι η δημιουργία υποδομών και ακαδημιών και να πατήσει στα πόδια της η ομάδα. Πρέπει να χτίσουμε γερά θεμέλια στην ομάδα».