Βαθμολογία

Θετικό το πρώτο δείγμα

Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της νεοσύστατης γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, με την συμμετοχή των αθλητριών να είναι αρκετά ικανοποιητική, μιας και στο πρώτο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν περίπου 30 αθλήτριες, που έδειξαν το ενδιαφέρον τους να στελεχώσουν το νέο αυτό τμήμα και να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του κυρίου Αχιλλέα Μαστοροδήμου, που επιλέχτηκε ως προπονητής του συγκεκριμένου τμήματος.

Το athleticlarissa, βρέθηκε στο Στάδιο Αλκαζάρ, όπου έγινε η προπόνηση και σας παρουσιάζει τις πρώτες δηλώσεις του κυρίου Μαστοροδήμου, αλλά και εικόνες από την προπόνηση.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο κύριος Μαστοροδήμος: «Μετά από αρκετά χρόνια, η ΑΕΛ δημιούργησε γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου κάτι που θα αποτελέσει συμπλήρωμα και για το ανδρικό. Από αυτό το πρώτο κάλεσμα φάνηκε πως υπάρχει διάθεση για αυτήν την νέα προσπάθεια καθώς ανταποκρίθηκαν 25-30 κορίτσια, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί καθώς όλες οι ενδιαφερόμενες αθλήτριες μπορούν να υποβάλουν αίτηση μέχρι τον Ιούλιο. Το πρωτάθλημα, αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο και μέχρι τότε περιμένουμε να έχουμε φτάσει στον βαθμό ετοιμότητας που απαιτείται. Το επίπεδο είναι αρκετά καλό για πρώτη φορά και στόχος μας είναι να βάλουμε τα κορίτσια στην κουλτούρα του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού. Θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα που να πρωταγωνιστεί στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Σίγουρα, ο δρόμος είναι δύσκολος και ανηφορικός και ευελπιστούμε ότι θα τα καταφέρουμε».